Bruiloftsfeest met dj in Koudum

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Koudum tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Koudum zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Koudum muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Koudum bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Koudum Prijzen bruiloft dj Koudum

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Kristel geeft een 9

Bruiloft Galamadammen 19 oktober 2018 te Koudum

Bij een volgend feestje zouden wij gelijk weer van de diensten van DJ Diyo gebruik maken. Verder zouden wij deze DJ ook aan anderen aanraden.


Feestdatum: 2018-10-19
Feestlocatie: Galamadammen te Koudum
Drive-in show Galamadammen
galamadammen geeft een 8

Bruiloft Galamadammen 28 maart 2009 te Koudum

We hebben erg genoten van de muziek, de avond was helemaal geslaagd, kortom een geweldig feest.


Feestdatum: 2009-03-28
Feestlocatie: Galamadammen te Koudum

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Koudum

GalamadammenGalamaDammen
Galamadammen 1-4
8723 CE Koudum
0514521346
Reactie van:

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oosteinde bruiloft dj Den Bommel bruiloft dj Gasthuis bruiloft dj Koningsbosch bruiloft dj Formerum bruiloft dj Panheel bruiloft dj Startenhuizen bruiloft dj Amsterdamscheveld bruiloft dj Ool bruiloft dj Kolham bruiloft dj Rietveld bruiloft dj Fleringen bruiloft dj Abdissenbosch bruiloft dj Gerkesklooster bruiloft dj Ootmarsum bruiloft dj Akmarijp bruiloft dj St. Isidorushoeve bruiloft dj Almere-Buiten bruiloft dj De Wijk bruiloft dj Oirlo bruiloft dj Waarder bruiloft dj Dalmsholte bruiloft dj Thij bruiloft dj Wachtum bruiloft dj Lierderholthuis