Bruiloftsfeest met dj in Kring Van Dorth

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Kring Van Dorth tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Kring Van Dorth zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Kring Van Dorth muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Kring Van Dorth bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Kring Van Dorth Prijzen bruiloft dj Kring Van Dorth

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 617 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Kring Van Dorth

Stayokay Gorssel Stayokay Gorssel
Dortherweg 34
7216 PT Kring Van Dorth
(0)573 431 83
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Tongerlo bruiloft dj Krommenie bruiloft dj Janum bruiloft dj Vrouwenpolder bruiloft dj Oude Leede bruiloft dj Anjum bruiloft dj Huis ter Heide bruiloft dj Graft bruiloft dj Akkrum bruiloft dj Winkelshoek bruiloft dj De Waal bruiloft dj Overberg bruiloft dj Feerwerd bruiloft dj Siegerswoude bruiloft dj Bern bruiloft dj Emmen bruiloft dj Driewegen bruiloft dj Oud-Vossemeer bruiloft dj Kinderdijk bruiloft dj Ubbena bruiloft dj Voorthuizen bruiloft dj Kleverskerke bruiloft dj Beuningen bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Exel