Bruiloftsfeest met dj in Lathum

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Lathum tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Lathum zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Lathum muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Lathum bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Lathum Prijzen bruiloft dj Lathum

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 691 recensies.

Samantha geeft een 10

Bruiloft Grand Cafe Rutgers 14 juli 2023 te Lathum

Als ik ooit een feest geef waar muziek bij komt kijken dan bel ik DJ Diyo! Wij hebben de dag van ons leven gehad met als kroon het fantastische feest! Bedankt


Feestdatum: 2023-07-14
Feestlocatie: Grand Cafe Rutgers te Lathum
Drive-in show Grand Cafe Rutgers

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Lathum

Grand Cafe RutgersGrand Cafe Rutgers
De Muggenwaard 7
6988 BX Lathum
0313632963
Bruiloft DJ Diyo
9.4
691
1
10
Reactie van: Wendy

Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van onze gasten. Hij zorgde ook voor muziek toen ik met mijn vader naar voren liep, en na het tekenen toen we richting onze taart gingen en voor openingsdans en zorgde ervoor dat iedereen om ons heen stond! De dj heeft goed geluisterd naar onze muzieksmaak, en heeft mensen op de vloer gekregen waarvan we het niet hadden verwacht. Van eerste tot laatste contact verliep soepel en reageerde altijd op de appjes en mails. Het was een mooi en zeer geslaagd feestje! We zullen je ook zeker aanraden!!

Feestdatum: 2022-09-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Karin

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren

Feestdatum: 2022-07-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Danny

DJ Diyo is een fantastisch professionele dj die de muziek perfect wist af te stemmen op onze gasten. Hij kreeg mijn ouders van 78 en 83 jaar zelfs aan het dansen maar ook de jeugdigen onder onze waren lekker aan het dansen. Bob is bovenal een fijne vent met een prettige persoonlijkheid. Duidelijk, enthousiast en erg fijn om mee te werken. Zijn show vonden we ook erg prachtig uitgewerkt. Aanrader!

Feestdatum: 2023-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Bloemendaal bruiloft dj Oost-Graftdijk bruiloft dj Burum bruiloft dj Akierwoude bruiloft dj Soest bruiloft dj Sint Pancras bruiloft dj Haarlo bruiloft dj Gaanderen bruiloft dj Aarlanderveen bruiloft dj Corle bruiloft dj Ter Apel bruiloft dj Heidenschap bruiloft dj Kampernieuwstad bruiloft dj Afferden bruiloft dj Tzummarum bruiloft dj Schagerbrug bruiloft dj Tubbergen bruiloft dj Beilervaart bruiloft dj Duurswoude bruiloft dj Valthe bruiloft dj Waterhuizen bruiloft dj Hoogezand bruiloft dj Velserbroek bruiloft dj Hengstdijk bruiloft dj Doldersum