Bruiloftsfeest met dj in Lathum

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Lathum tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Lathum zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Lathum muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Lathum bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Lathum Prijzen bruiloft dj Lathum

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Samantha geeft een 10

Bruiloft Grand Cafe Rutgers 14 juli 2023 te Lathum

Als ik ooit een feest geef waar muziek bij komt kijken dan bel ik DJ Diyo! Wij hebben de dag van ons leven gehad met als kroon het fantastische feest! Bedankt


Feestdatum: 2023-07-14
Feestlocatie: Grand Cafe Rutgers te Lathum
Drive-in show Grand Cafe Rutgers

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Lathum

Grand Cafe RutgersGrand Cafe Rutgers
De Muggenwaard 7
6988 BX Lathum
0313632963
Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Ingeborg

Het was een feestje van het begin tot het eind: we hebben vooraf goed besproken wat onze wensen waren en hierop is goed ingespeeld, evenals op de sfeer tijdens het feest. Er werd gekeken wat werkte en wat niet, waardoor de voetjes lekker van de vloer gingen. Veel positieve reacties gehad op de bruiloft: voornamelijk op DJ en combinatie met de gezellige locatie/ruimte (Kasteel De Haere).

Feestdatum: 2022-09-09 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Wendy

Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van onze gasten. Hij zorgde ook voor muziek toen ik met mijn vader naar voren liep, en na het tekenen toen we richting onze taart gingen en voor openingsdans en zorgde ervoor dat iedereen om ons heen stond! De dj heeft goed geluisterd naar onze muzieksmaak, en heeft mensen op de vloer gekregen waarvan we het niet hadden verwacht. Van eerste tot laatste contact verliep soepel en reageerde altijd op de appjes en mails. Het was een mooi en zeer geslaagd feestje! We zullen je ook zeker aanraden!!

Feestdatum: 2022-09-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Eveline

Super fijn contact gehad met Bob voorafgaand aan het feest. Ook 2x zonder problemen de datum aangepast ivm Corona. Uiteindelijk een knallend feest, super goede muziek die aansloot bij de gasten. Iedereen heeft de hele avond gedanst en kregen van iedereen complimenten over de DJ. Super blij met onze keuze en zouden hem aan iedereen aanbevelen, alles was top!

Feestdatum: 2023-03-04 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Halle bruiloft dj Alphen aan den Rijn bruiloft dj Mirns bruiloft dj Idzega bruiloft dj Leusden bruiloft dj Tongerlo bruiloft dj Schellinkhout bruiloft dj Spijk bruiloft dj Vogelenzang bruiloft dj Oosthuizen bruiloft dj Geulle bruiloft dj Bangert bruiloft dj Santpoort-Zuid bruiloft dj Echtenerbrug bruiloft dj Blerick bruiloft dj Notter bruiloft dj Lellens bruiloft dj De Hees bruiloft dj Hobrede bruiloft dj Welsrijp bruiloft dj Woudbloem bruiloft dj Boetele bruiloft dj Zuideinde bruiloft dj Vinkenbuurt bruiloft dj Hekendorp