Bruiloftsfeest met dj in Leermens

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Leermens tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Leermens zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Leermens muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Leermens bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Leermens Prijzen bruiloft dj Leermens

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Miriam

Goede en duidelijke communicatie, een echte professional die weer waar hij het over heeft. Top sfeer door mooie verlichting en heel goed geluid! Plaatjes werden leuk in elkaar gemixt en duurden niet te lang en niet te kort. Wij hebben een top bruiloft gehad mede dankzij Bob!

Feestdatum: 2024-06-15 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Eveline

Super fijn contact gehad met Bob voorafgaand aan het feest. Ook 2x zonder problemen de datum aangepast ivm Corona. Uiteindelijk een knallend feest, super goede muziek die aansloot bij de gasten. Iedereen heeft de hele avond gedanst en kregen van iedereen complimenten over de DJ. Super blij met onze keuze en zouden hem aan iedereen aanbevelen, alles was top!

Feestdatum: 2023-03-04 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Feline

Wij hebben DJ Diyo 6 jaar geleden op onze bruiloft als DJ gehad. We hebben hier zulke positieve reacties op gehad en zelf vonden we ook dat de muziek super goed geregeld was dat we afgelopen juni hem weer hebben geboekt voor mijn verjaardagsfeest! De muziek was weer tot in de puntjes geregeld, hij weet goed de sfeer er in te houden en de dansvloer was continu gevuld! Wij hebben genoten en zullen zeker in de toekomst nog een keer gebruik maken van DJ Diyo zijn diensten, en raden hem bij iedereen aan!!

Feestdatum: 2023-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Scherpenisse bruiloft dj Nieuwer-Ter-Aa bruiloft dj Winneweer bruiloft dj Noorderkolonie bruiloft dj Keten bruiloft dj Oosterhout bruiloft dj Oosterbierum bruiloft dj Zandhoek bruiloft dj Zweeloo bruiloft dj Obergum bruiloft dj Melissant bruiloft dj Arnhem bruiloft dj Beltrum bruiloft dj Westwoud bruiloft dj Anholt bruiloft dj Zuidwolde bruiloft dj Bredevoort bruiloft dj Brucht bruiloft dj Leuven bruiloft dj Kolderveen bruiloft dj Witmarsum bruiloft dj Broekhuizen bruiloft dj Oosteinde bruiloft dj Overdinkel bruiloft dj Etsberg