Bruiloftsfeest met dj in Lelystad

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Lelystad tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Lelystad zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Lelystad muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Lelystad bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Lelystad Prijzen bruiloft dj Lelystad

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 711 recensies.

Cynthia geeft een 10

Bruiloft De Cantine 16 september 2023 te Lelystad

Een professionele DJ, wat zeker nodig is voor een belangrijke feest. Zeker een aanbeveling!


Feestdatum: 2023-09-16
Feestlocatie: De Cantine te Lelystad
Drive-in show De Cantine
Rianne geeft een 9

Bruiloft Aan Ut Water 4 oktober 2016 te Lelystad

Bob is een jonge man met duidelijk veel kennis van muziek en hoe hij een feestje kan maken. What you see is what you get. En dat is heel veel! Wij hadden geen duidelijke wens qua muziek, desondanks heeft Bob heel goed naar ons geluisterd en een mooie playlist gemaakt. Hij knutselde alle verschillende stylen muziek als een echte pro aan elkaar. We zijn enorm blij met onze keus om voor DJ Diyo te gaan. En kunnen hem alleen maar aanraden.


Feestdatum: 2016-10-04
Feestlocatie: Aan Ut Water te Lelystad
Drive-in show Aan Ut Water

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Lelystad

De CantineDe Cantine
Oostvaardersdijk 01 11
8242 PA Lelystad
0320311100
Aan Ut WaterAan ut water
IJsselmeerdijk 17
8221 RC Lelystad
0320263663
Bruiloft DJ Diyo
9.4
711
1
10
Reactie van: Annika

Na DJ Diyo ontmoet te hebben op een andere bruiloft wisten we dat hij aan zou sluiten bij onze wensen qua muziek en manier van draaien. De communicatie verliep soepel en prettig. Tijdens het feest was continue wel iemand op de dansvloer te vinden (ondanks een kleine groep genodigden). De aangedragen playlist en verzoeknummers werden allemaal gedraaid en er werd ook nog eens super ingespeeld op wat de gasten leuk vonden. Echt een aanrader!

Feestdatum: 2022-09-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van: Jan

DJ DIO wil voorafgaande aan het feest zoveel mogelijk informatie van je. Dat vind je weer terug in de presentatie en de muziekkeuze op het feest. De muziek die hij dan draait is muziek van en voor jou en voor je gasten. Al met al zorgt zijn optreden dat het een zeer geslaagde avond wordt. Deze DJ weet door zijn ervaring hoe een feest een FEEST wordt. Top !!!

Feestdatum: 2023-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Lieke

Wij zijn super blij dat we DJ Diyo geboekt hebben! Hij heeft een top avond verzorgd op onze bruiloft en de muziek sloot super goed aan bij onze groep. Er werd continu enthousiast gedanst en ook de twijfelaars waren uiteindelijk op de dansvloer te vinden.

Feestdatum: 2023-05-18 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Middelburg bruiloft dj De Lier bruiloft dj Anholt bruiloft dj Maasbree bruiloft dj Eese bruiloft dj Petten bruiloft dj Zuidbroek bruiloft dj Zijderveld bruiloft dj Linde bruiloft dj Kampernieuwstad bruiloft dj Ursem bruiloft dj Haastrecht bruiloft dj Idzega bruiloft dj Kats bruiloft dj Akmarijp bruiloft dj Wateren bruiloft dj Oud Ade bruiloft dj Puth bruiloft dj Hoogezand bruiloft dj Vierakker bruiloft dj Wezuperbrug bruiloft dj Hedel bruiloft dj Wijhe bruiloft dj Homoet bruiloft dj Engelbert