Bruiloftsfeest met dj in Lelystad

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Lelystad tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Lelystad zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Lelystad muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Lelystad bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Lelystad Prijzen bruiloft dj Lelystad

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 691 recensies.

Cynthia geeft een 10

Bruiloft De Cantine 16 september 2023 te Lelystad

Een professionele DJ, wat zeker nodig is voor een belangrijke feest. Zeker een aanbeveling!


Feestdatum: 2023-09-16
Feestlocatie: De Cantine te Lelystad
Drive-in show De Cantine
Rianne geeft een 9

Bruiloft Aan Ut Water 4 oktober 2016 te Lelystad

Bob is een jonge man met duidelijk veel kennis van muziek en hoe hij een feestje kan maken. What you see is what you get. En dat is heel veel! Wij hadden geen duidelijke wens qua muziek, desondanks heeft Bob heel goed naar ons geluisterd en een mooie playlist gemaakt. Hij knutselde alle verschillende stylen muziek als een echte pro aan elkaar. We zijn enorm blij met onze keus om voor DJ Diyo te gaan. En kunnen hem alleen maar aanraden.


Feestdatum: 2016-10-04
Feestlocatie: Aan Ut Water te Lelystad
Drive-in show Aan Ut Water

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Lelystad

De CantineDe Cantine
Oostvaardersdijk 01 11
8242 PA Lelystad
0320311100
Aan Ut WaterAan ut water
IJsselmeerdijk 17
8221 RC Lelystad
0320263663
Bruiloft DJ Diyo
9.4
691
1
10
Reactie van: Iris

Bob is een hele toegankelijke man. Zakelijk in zijn communicatie, maar erg betrokken in de voorbereiding. Alles is mogelijk qua licht, geluid en muziek. Zijn website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk! Bob heeft zelfs de moeite genomen om contact op te nemen met de ceremoniemeester om de laatste details door te nemen. Hartstikke bedankt voor alles Bob, het was een top feest! We zullen jou zeker aanraden bij anderen!

Feestdatum: 2023-06-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Danny

DJ Diyo is een fantastisch professionele dj die de muziek perfect wist af te stemmen op onze gasten. Hij kreeg mijn ouders van 78 en 83 jaar zelfs aan het dansen maar ook de jeugdigen onder onze waren lekker aan het dansen. Bob is bovenal een fijne vent met een prettige persoonlijkheid. Duidelijk, enthousiast en erg fijn om mee te werken. Zijn show vonden we ook erg prachtig uitgewerkt. Aanrader!

Feestdatum: 2023-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Maura

Duidelijk in de communicatie en uitgebreid gezeten om onze wensen te bespreken. Zelf hebben wij maar een aantal nummers toegevoegd aan onze playlist voor onze bruiloft, omdat wij het volste vertrouwen in Bob hadden dat hij de juiste nummers zal kiezen op de avond zelf. Die verwachting heeft hij meer dan overtroffen. Het was een top feest met heerlijke muziek, waarbij ook de verzoeknummers van de gasten niet ontbraken. Dank Bob!

Feestdatum: 2023-05-27 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Scherpenisse bruiloft dj Gennep bruiloft dj Swalmen bruiloft dj Rilland bruiloft dj Nieuweroord bruiloft dj Est bruiloft dj Nijemirdum bruiloft dj Lauradorp bruiloft dj Schalkwijk bruiloft dj Joure bruiloft dj Katwijk bruiloft dj Giesbeek bruiloft dj Hobbelrade bruiloft dj Aalbeek bruiloft dj Meerkerk bruiloft dj Ijzendijke bruiloft dj Veenwoudsterwal bruiloft dj Heukelom bruiloft dj Garmerwolde bruiloft dj Roden bruiloft dj Daarle bruiloft dj Hidaard bruiloft dj Cothen bruiloft dj Doornspijk bruiloft dj Ospel