Bruiloftsfeest met dj in Lijnden

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Lijnden tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Lijnden zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Lijnden muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Lijnden bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Lijnden Prijzen bruiloft dj Lijnden

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Istvan

DJ Diyo is zeer professioneel en prettig om mee samen te werken. Vooraf werden duidelijk onze wensen in kaart gebracht en uiteindelijk hebben we een geweldig feest gehad! Ontzettend veel positieve reacties hebben we gekregen. DJ Diyo is echt een aanrader.

Feestdatum: 2024-06-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Angelique

DJ Diyo(Bob) heeft op onze bruiloft gedraaid, wat een feestje zeg! Van te voren hadden we besproken wat voor feest wij in gedachten hadden en dit is ook precies geworden zoals we wilden. Iedereen danste en ging uit zijn dak. We vonden vooral de overgangen tussen de verschillende liedjes super goed gedaan waardoor je kon blijven dansen. Het contact met Bob van te voren, tussendoor en tijdens het feest is heel fijn. Echt een aanrader voor op je feest!

Feestdatum: 2022-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Karin

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren

Feestdatum: 2022-07-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Dortherhoek bruiloft dj Kiel-Windeweer bruiloft dj Anreep bruiloft dj Wiesel bruiloft dj Utrecht bruiloft dj Limmel bruiloft dj Breezanddijk bruiloft dj Oost-Knollendam bruiloft dj Overberg bruiloft dj Vrouwenparochie bruiloft dj Zwaanshoek bruiloft dj Ermelo bruiloft dj Holterberg bruiloft dj Lutterade bruiloft dj Vriezenveen bruiloft dj Besthmen bruiloft dj Kibbelveen bruiloft dj Okkenbroek bruiloft dj Aartswoud bruiloft dj Purmer bruiloft dj Niehove bruiloft dj Eext bruiloft dj Gendringen bruiloft dj Terborg bruiloft dj Kalkwijk