Bruiloftsfeest met dj in Maarssen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Maarssen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Maarssen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Maarssen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Maarssen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Maarssen Prijzen bruiloft dj Maarssen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 606 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Maarssen

De Glazen RuimteDe Glazen Ruimte
Straatweg 1B
3604 BA Maarssen
0346581700
De NonnerieDe Nonnerie
Langegracht 51
3601 AK Maarssen
0346-562201
Reactie van:

Wat begon met prettige communicatie en duidelijke afspraken eindigde met een fantastische feestavond! Zeer professioneel, maar ook persoonlijk. De muziekkeuze was conform afspraak maar ook prima afgestemd op de gasten en de sfeer van die avond. De saxofonist speelde fantastisch en onze gasten en wijzelf hebben een onvergetelijke avond gehad. Dankjewel!

Feestdatum: 2018-06-30 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Alles verliep echt top. Vooraf was er al een fijne communicatie. Dj Diyo speelde goed in op het moment van de avond. Of het nou qua muziek was of de openingsdans die later dan geplaned begon. Hij voelde goed aan wat op dat moment de juiste timing of het beste nummertje was! Het was echt perfect, we hebben de hele avond op de dansvloer gestaan, en de avond vloog voorbij (helaas :))

Feestdatum: 2018-04-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ootmarsum bruiloft dj Eperheide bruiloft dj Schin op Geul bruiloft dj Basse bruiloft dj Lobith bruiloft dj Bussereind bruiloft dj Eefde bruiloft dj Uitgeest bruiloft dj Euverem bruiloft dj Westerlee bruiloft dj Waaxens bruiloft dj St. Philipsland bruiloft dj Bathmen bruiloft dj Engeland bruiloft dj Witharen bruiloft dj Padhuis bruiloft dj Heerlen bruiloft dj Schermer bruiloft dj Maarsseveen bruiloft dj Tongerlo bruiloft dj Mijdrecht bruiloft dj Sellingen bruiloft dj Tienhoven bruiloft dj Voorschoten bruiloft dj Gerner