Bruiloftsfeest met dj in Maarssen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Maarssen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Maarssen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Maarssen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Maarssen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Maarssen Prijzen bruiloft dj Maarssen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 589 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Maarssen

De Glazen RuimteDe Glazen Ruimte
Straatweg 1B
3604 BA Maarssen
0346581700
De NonnerieDe Nonnerie
Langegracht 51
3601 AK Maarssen
0346-562201
Reactie van:

Bob heeft er een fantastische show van gemaakt tijdens onze bruiloft. Wij, maar ook al onze gasten hebben ervan genoten. Daarnaast communiceert hij goed en prettig en is hij in het bezit van schitterende apparatuur. Wij raden hem dan ook iedereen aan, Nogmaals hartstikke bedankt Bob! Groetjes, Mark & Asia

Feestdatum: 2018-07-06 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij hebben een heel erg genoten van onze feestavond mede door DJ Diyo. Zowel onze gasten en wijzelf waren erg te spreken over de muziek en kan hier dan ook niks negatiefs over zeggen. Van te voren wordt alles goed doorgenomen waar wensen zijn besproken en je bruikbaar advies krijgt. De avond zelf was dan ook zeer geslaagd mede doordat onze muziekwensen uitstekend waren verwerkt en de muziek goed in elkaar over liep.

Feestdatum: 2018-07-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo heeft ons avondfeest tot een spetterend gebracht. Toffe afsluiting na een prachtige dag. In het voortraject dacht Bob goed met ons mee over de muziekkeuze. Wanneer we vragen hadden, reageerde hij snel en correct. Ook was het klantportaal handig om te hebben. Daar konden we de gemaakte afspraken terugvinden en zelf nummers aangeven die we juist wel of niet wilden terug horen. Bob, bedankt!

Feestdatum: 2018-09-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Radio Kootwijk bruiloft dj Anna Jacobapolder bruiloft dj Aalsmeer bruiloft dj Oosterdijk bruiloft dj Sauwerd bruiloft dj Berkelaar bruiloft dj Achterdijk bruiloft dj Smeermaas bruiloft dj Balk bruiloft dj Roordahuizen bruiloft dj Wenum Wiesel bruiloft dj Boven-Hardinxveld bruiloft dj Hardinxveld-Giessendam bruiloft dj Wolfhaag bruiloft dj Anerveen bruiloft dj Winsum bruiloft dj Molenend bruiloft dj Saaksum bruiloft dj Zuidhorn bruiloft dj Amsterdam-Zuidoost bruiloft dj Hantumhuizen bruiloft dj Rilland bruiloft dj Smilde bruiloft dj Puttershoek bruiloft dj Winkelshoek