Bruiloftsfeest met dj in Marienheem

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Marienheem tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Marienheem zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Marienheem muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Marienheem bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Marienheem Prijzen bruiloft dj Marienheem

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 617 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Marienheem

De KruidentuinDe Kruidentuin
Hellendoornseweg 1
8106 AH Marienheem
0572 35 12 38
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Coevorden bruiloft dj Rotsterhaule bruiloft dj Beekbergen bruiloft dj Haalderen bruiloft dj Spankeren bruiloft dj Malden bruiloft dj De Hees bruiloft dj Boesingheliede bruiloft dj Wijk bij Duurstede bruiloft dj Oldemarkt bruiloft dj Ooij bruiloft dj Schoonloo bruiloft dj Bruinisse bruiloft dj Folsgare bruiloft dj Wilsum bruiloft dj Ellewoutsdijk bruiloft dj Huissen bruiloft dj Vlagtwedde bruiloft dj Velserbroek bruiloft dj Baarlo bruiloft dj Wons bruiloft dj Harculo bruiloft dj Boekend bruiloft dj Heerewaarden bruiloft dj Ramspol