Bruiloftsfeest met dj in Markelo

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Markelo tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Markelo zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Markelo muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Markelo bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Markelo Prijzen bruiloft dj Markelo

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

Nancy geeft een 7

Bruiloft De Hoestinkhof 7 april 2023 te Markelo

Een goede DJ die goed aansluit bij wat je wil luistert naar je wensen en kan het gezelschap goed kan aanvoelen.. Licht en apparatuur ziet er fantastisch uit.


Feestdatum: 2023-04-07
Feestlocatie: De Hoestinkhof te Markelo
Drive-in show De Hoestinkhof
Michel geeft een 10

Bruiloft Dieka 29 juni 2018 te Markelo

Dj Diyo is een nette fatsoenlijke man die de afspraken nakomt. En het belangrijkste is toch echt dat we er een gigantische topfeest van hebben gehad.


Feestdatum: 2018-06-29
Feestlocatie: Dieka te Markelo
Drive-in show Dieka

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Markelo

DiekaDieka
Oude Rijssenseweg 11
7475 SM Markelo
0547361472
De HoestinkhofDe Hoestinkhof
Stationsweg 22A
7475 NN Markelo
0547361812
De PoppeDe Poppe
Holterweg 23
7475 AT Markelo
0547361206
Bruiloft DJ Diyo
9.4
706
1
10
Reactie van: Marianne

Lieve Bob, Wat heb jij een feestje gemaakt van onze bruiloft. Vanaf het moment dat we bij je binnen kwamen voor een kennismakingsgesprek wisten we dat het goed moest komen qua muziek als jij onze DJ zou zijn! Je professionaliteit straalt van jou en je apparatuur af. We zouden je zeker aanraden! Want nogmaals ons feestje was echt een enorm feest dankzij jouw bijdrage! Liefs Armand en Marianne

Feestdatum: 2022-05-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Rutger

Ik geef niet snel een 10, maar in dit geval wel. Vanaf de openingsdans tot de afsluiting is de dansvloer gevuld geweest. Het is best lastig om een goede balans te vinden tussen de uiteenlopende muziek smaken van Nederlandstalig tot Engelstalig, maar dat is prima gelukt. Goede afwisseling tussen verschillende nummers en toch de sfeer op de dansvloer houden. Complimenten!!

Feestdatum: 2023-12-15 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Marjolein

Wat een lieverd die Bob! Enorm professioneel, zelfstandig en ‘bij de tijd’. Professioneel werden wij bij de intake ontvangen in zijn eigen studio waar wij een presentatie kregen van de mogelijkheden zodat wij een goede indruk kregen van hoe het er bij ons op het feest uit zou komen te zien. Zelfstandig opbouwen, klaarzetten, opstarten en uiteindelijk uitvoeren en opruimen. Hij heeft zich helemaal gered zonder dat wij er iets van hebben gemerkt. Super fijn! Bij de tijd, vinden wij de online portal waarin wij alles gedurende het voortraject hebben kunnen inzien. Van offerte en afspraken tot onze muziekwensen. Erg fijn!

Feestdatum: 2022-06-04 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Heidenhoek bruiloft dj Oegstgeest bruiloft dj Wehl bruiloft dj Oosterbroek bruiloft dj Overberg bruiloft dj Haskerhorne bruiloft dj Ysselstein bruiloft dj Reeuwijk bruiloft dj Wanssum bruiloft dj Jabeek bruiloft dj Everdingen bruiloft dj Lakerveld bruiloft dj Wijckel bruiloft dj Barchem bruiloft dj Ouwster-Nijega bruiloft dj Wons bruiloft dj De Pol bruiloft dj Hollandscheveld bruiloft dj Niekerk bruiloft dj Oudega bruiloft dj Schoonloo bruiloft dj Elshof bruiloft dj Augsbuurt bruiloft dj St. Anna ter Muiden bruiloft dj Velserbroek