Bruiloftsfeest met dj in Meppel

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Meppel tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Meppel zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Meppel muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Meppel bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Meppel Prijzen bruiloft dj Meppel

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Nora geeft een 10

Bruiloft Hulzebos 19 oktober 2019 te Meppel

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!


Feestdatum: 2019-10-19
Feestlocatie: Hulzebos te Meppel
Drive-in show Hulzebos

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Meppel

ZizoZiZo
Steenwijkerstraatweg 10
7942 HP Meppel
0522251753
HulzebosHulzebos
Stationsweg 7
7941 HA Meppel
0651402874
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Merklebeek bruiloft dj Olterterp bruiloft dj Oler bruiloft dj Den Horn bruiloft dj Schoonloo bruiloft dj Eesergroen bruiloft dj Bathmen bruiloft dj Rijsoord bruiloft dj Rietveld bruiloft dj Boksum bruiloft dj Bronneger bruiloft dj Amstelhoek bruiloft dj Zweins bruiloft dj Woerdense Verlaat bruiloft dj Holset bruiloft dj Klein Baal bruiloft dj Oudemirdum bruiloft dj Bareveld bruiloft dj Kootwijkerbroek bruiloft dj Ruigeweide bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Ruigoord bruiloft dj Hofwegen bruiloft dj Raath