Bruiloftsfeest met dj in Montfoort

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Montfoort tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Montfoort zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Montfoort muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Montfoort bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Montfoort Prijzen bruiloft dj Montfoort

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 622 recensies.

Martijn geeft een 9

Bruiloft De Heeren Van Montfoort 18 juli 2020 te Montfoort

DJ Diyo zorgde voor de sfeer die je wilt hebben en past zichzelf aan aan de situatie. Ondanks corona een feestelijke sfeer gehad en een avond om nooit meer te vergeten.


Feestdatum: 2020-07-18
Feestlocatie: De Heeren Van Montfoort te Montfoort

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Montfoort

De Heeren Van MontfoortDe Heeren van Montfoort
Hoogstraat 41
3417 HB Montfoort
0348471229
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oterleek bruiloft dj Doniaga bruiloft dj Nieuw-Vennep bruiloft dj Mekkelhorst bruiloft dj Groenekan bruiloft dj Heugem bruiloft dj Vuren bruiloft dj Hantum bruiloft dj Heide bruiloft dj Nieuwe Meer bruiloft dj Oud Ade bruiloft dj Soestdijk bruiloft dj Vrouwenakker bruiloft dj Weidum bruiloft dj Hoensbroek bruiloft dj Oldekerk bruiloft dj Kalenberg bruiloft dj Anevelde bruiloft dj De Marshoek bruiloft dj Beetsterzwaag bruiloft dj Wenum Wiesel bruiloft dj Epen bruiloft dj Klein Breedenbroek bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Breukelen