Bruiloftsfeest met dj in Nieuw-vennep

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Nieuw-vennep tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Nieuw-vennep zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Nieuw-vennep muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Nieuw-vennep bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Nieuw-vennep Prijzen bruiloft dj Nieuw-vennep

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Mayona geeft een 10

Verjaardagsfeest De Rustende Jager 18 juni 2016 te Nieuw-vennep

Top DJ, alles is goed!


Feestdatum: 2016-06-18
Feestlocatie: De Rustende Jager te Nieuw-vennep

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Nieuw-vennep

De Rustende JagerDe Rustende Jager
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep
0252629333
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Loon bruiloft dj Schiebroek bruiloft dj Heugem bruiloft dj Partij bruiloft dj Well bruiloft dj Heille bruiloft dj Hem bruiloft dj Hobbelrade bruiloft dj Oud-Loosdrecht bruiloft dj Ruinerwold bruiloft dj Welsum bruiloft dj Bingelrade bruiloft dj Bredevoort bruiloft dj Joure bruiloft dj Sloten bruiloft dj Hezingen bruiloft dj De Weerd bruiloft dj Bennekom bruiloft dj Geersdijk bruiloft dj Altena bruiloft dj Dubbeldam bruiloft dj Terheijl bruiloft dj Nieuw-Bergen bruiloft dj Nieuw-Beerta bruiloft dj Espel