Bruiloftsfeest met dj in Nieuwegein

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Nieuwegein tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Nieuwegein zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Nieuwegein muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Nieuwegein bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Nieuwegein Prijzen bruiloft dj Nieuwegein

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 590 recensies.

Jamie geeft een 10

Bruiloft Green Village 22 juni 2018 te Nieuwegein

Wij zullen DJ Diyo zeker aanraden! De muziek was zo leuk. Op elk nummer werd volop gedanst! De combinatie met David (saxofonist) was ook echt geweldig. Zo’n leuke toevoeging!


Feestdatum: 2018-06-22
Feestlocatie: Green Village te Nieuwegein
Drive-in show Green Village

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Nieuwegein

Down UnderDown Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein
030 28 77777
Green VillageGreen Village
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein
030 - 603 91
Reactie van:

Met Diyo is het heel helder wat je krijgt voor je geld. Mbt het draaien, is het altijd spannend wat een DJ kan. Diyo deed dit boven verwachting goed en we zijn dan ook super tevreden! Hij draaide op verzoek voor ieder wat wils, waarbij hij verschillende genres zonder problemen door elkaar mixte en dit zelfs zo goed deed, dat dit voor niemand storend was (niet iedereen kan dit!). Halverwege de avond vroegen wij hem om een bepaald genre niet meer te draaien (niet vooraf doorgegeven op de zwarte lijst) en dit werd door Diyo meteen opgepakt bij het volgende nummer. Super goed! Enorm genoten en zeker een aanrader voor welke bruiloft of wat voor feest dan ook..! Wij en onze gasten, hebben een superfeest gehad!!!

Feestdatum: 2018-05-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ondanks de uiteenlopende muziekstijlen wist hij er een feestje van te maken en ging het dak eraf! De communicatie met Bob liep heel soepel en hij dacht ook mee over andere dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt, top! Handig dat er een portal is waar je zelf op in kan loggen en je playlist kan samenstellen.

Feestdatum: 2018-09-06 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Goede website met voldoende informatie en sfeer-filmpjes. Tijdens de intake heeft de DJ snel inzicht in het soort feest en de daarbij passende sfeer. Vlotte reactie op onze mails. De verdere. communicatie via het portal verloopt goed en prettig. Fijn dat er een waarschuwing kwam dat alles moet zijn ingevuld, vlak voor het feest. De muziek tijdens het feest sloot precies aan op de afspraken. Beide DJ’s zien er representatief uit. Ze stralen plezier uit en dragen bij aan een feestelijke sfeer. Al met al een top-avond met steeds een volle dansvloer!

Feestdatum: 2018-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Geersdijk bruiloft dj Nieuwerkerk a/d Ijssel bruiloft dj Evertsoord bruiloft dj Delwijnen bruiloft dj Scharmer bruiloft dj Kommerzijl bruiloft dj Gaanderen bruiloft dj Nijensleek bruiloft dj Maarland bruiloft dj Nunspeet bruiloft dj Zijderveld bruiloft dj Munstergeleen bruiloft dj Abdissenbosch bruiloft dj Balloo bruiloft dj Hellendoorn bruiloft dj Domburg bruiloft dj Lutjewinkel bruiloft dj Heksenberg bruiloft dj Rectum bruiloft dj Groessen bruiloft dj Hoog Soeren bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Steenderen bruiloft dj Middelharnis bruiloft dj Heythuysen