Bruiloftsfeest met dj in Nieuwegein

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Nieuwegein tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Nieuwegein zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Nieuwegein muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Nieuwegein bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Nieuwegein Prijzen bruiloft dj Nieuwegein

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 606 recensies.

Jamie geeft een 10

Bruiloft Green Village 22 juni 2018 te Nieuwegein

Wij zullen DJ Diyo zeker aanraden! De muziek was zo leuk. Op elk nummer werd volop gedanst! De combinatie met David (saxofonist) was ook echt geweldig. Zo’n leuke toevoeging!


Feestdatum: 2018-06-22
Feestlocatie: Green Village te Nieuwegein
Drive-in show Green Village

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Nieuwegein

Green VillageGreen Village
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein
030 - 603 91
Down UnderDown Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein
030 28 77777
Reactie van:

Beste Bob / Dj Diyo, Wat hebben we genoten op onze bruiloft! Je hebt onze feestavond fantastisch ondersteunt met de muziek. Bij het kennismakingsgesprek in Zwolle voelden we ons meteen serieus genomen en tevens van harte welkom. Er is goed naar onze wensen geluisterd en ook de preview van de DJ-set en hoe je te werk gaat, is super! Je weet je klanten te leren kennen en naar hun smaak te bedienen. Op het feest zelf hebben we echt genoten van elk moment! Zowel jong als oud stond op de dansvloer en bleef ook op de dansvloer staan. Er was geen stiltemoment te vinden! Ook het laatste uurtje, waarbij er niet zo heel veel gasten meer waren, maar waar we nog flink hebben doorgefeest, wat geweldig. Je hebt echt naar onze wensen (en die van de gasten) geluisterd en er een topfeest van gemaakt. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. We zullen je zeker aanraden!!

Feestdatum: 2018-08-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob heeft er een top feest van gemaakt! Ook mede door het persoonlijke gesprek wat we eerder in Zwolle hebben gehad wisten zowel hij als wij wat er wel en niet gedraaid zou worden. De sfeer werd goed aangevoeld en alles wat we gedraaid wilde hebben, hebben we wel voorbij horen komen. Top avond gehad!

Feestdatum: 2018-08-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Overschie bruiloft dj Uitdam bruiloft dj Monnikenwerf bruiloft dj Heidenschap bruiloft dj Boer bruiloft dj Schandelo bruiloft dj Marknesse bruiloft dj Baarland bruiloft dj Laag Zuthem bruiloft dj Schoonebeek bruiloft dj Dijkerhoek bruiloft dj Vierhouten bruiloft dj Westkapelle bruiloft dj Purmerend bruiloft dj Banholt bruiloft dj Neede bruiloft dj Heeg bruiloft dj Emst bruiloft dj Witharen bruiloft dj Waaxens bruiloft dj Nederlangbroek bruiloft dj Leermens bruiloft dj Appeltern bruiloft dj Schagerwaard bruiloft dj Eese