Bruiloftsfeest met dj in Nijkerk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Nijkerk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Nijkerk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Nijkerk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Nijkerk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Nijkerk Prijzen bruiloft dj Nijkerk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Ellen geeft een 10

Bruiloft De Roode Schuur 11 augustus 2018 te Nijkerk

DjDiyo heeft een topfeest neergezet! Zelfs van de gasten hoorde we hoe goed de dj de feeststemming er in wist te brengen!


Feestdatum: 2018-08-11
Feestlocatie: De Roode Schuur te Nijkerk
Drive-in show De Roode Schuur
Shanna geeft een 10

Bruiloft De Roode Schuur 8 juni 2018 te Nijkerk

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.


Feestdatum: 2018-06-08
Feestlocatie: De Roode Schuur te Nijkerk
Drive-in show De Roode Schuur

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Nijkerk

De Roode SchuurDe Roode Schuur
Oude Barneveldseweg 98
3862 PS Nijkerk
033 246 16 02
KoetshuisKoetshuis
Spoorstraat 34
3862 AD Nijkerk
0332451385
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij hebben afgelopen 10 mei 2019 genoten van een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft met DJ Diyo. Voorafgaand een prettig gesprek gehad op het kantoor bij Bob en er was een snelle en prettige communicatie via de mail en whatsapp. Wij hebben totaal geen last gehad van het opbouwen van alle apparatuur. Vanaf het begin van het feest tot het einde heeft DJ Diyo voor een top sfeer gezorgd, waardoor iedereen met zijn voetjes van de vloer is gegaan. Alle gasten waren erg positief over het draaien en de lichttechnieken !!

Feestdatum: 2019-05-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Markvelde bruiloft dj Delden bruiloft dj Schouwerzijl bruiloft dj Waver bruiloft dj Beemte bruiloft dj Leeuwen bruiloft dj Bergenhuizen bruiloft dj Noorddijk bruiloft dj Eemdijk bruiloft dj Tungelroy bruiloft dj Westerklief bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Grootschermer bruiloft dj Oudega bruiloft dj Wetering bruiloft dj Versilinbosch bruiloft dj Laag-Keppel bruiloft dj Zevenaar bruiloft dj Vredenheim bruiloft dj Kop van 't Land bruiloft dj Lemmer bruiloft dj Sijbrandahuis bruiloft dj Mariaparochie bruiloft dj Heugem bruiloft dj Westzaner-Overtoom