Bruiloftsfeest met dj in Nijkerk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Nijkerk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Nijkerk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Nijkerk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Nijkerk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Nijkerk Prijzen bruiloft dj Nijkerk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Ellen geeft een 10

Bruiloft De Roode Schuur 11 augustus 2018 te Nijkerk

DjDiyo heeft een topfeest neergezet! Zelfs van de gasten hoorde we hoe goed de dj de feeststemming er in wist te brengen!


Feestdatum: 2018-08-11
Feestlocatie: De Roode Schuur te Nijkerk
Drive-in show De Roode Schuur
Shanna geeft een 10

Bruiloft De Roode Schuur 8 juni 2018 te Nijkerk

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.


Feestdatum: 2018-06-08
Feestlocatie: De Roode Schuur te Nijkerk
Drive-in show De Roode Schuur

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Nijkerk

KoetshuisKoetshuis
Spoorstraat 34
3862 AD Nijkerk
0332451385
De Roode SchuurDe Roode Schuur
Oude Barneveldseweg 98
3862 PS Nijkerk
033 246 16 02
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Abshoven bruiloft dj St. Maartensbrug bruiloft dj Raard bruiloft dj Boerhaar bruiloft dj Hogeweg bruiloft dj Dinxperlo bruiloft dj Rumpt bruiloft dj Koekange bruiloft dj Windesheim bruiloft dj Driebergen bruiloft dj Hessum bruiloft dj Bolsward bruiloft dj Afferden bruiloft dj St. Jacobiparochie bruiloft dj Geervliet bruiloft dj Kootwijk bruiloft dj Kortgene bruiloft dj Zandwerven bruiloft dj Woldendorp bruiloft dj Nijmegen bruiloft dj Lintvelde bruiloft dj Sintjohannesga bruiloft dj De Haar bruiloft dj Spekholzerheide bruiloft dj Eese