Bruiloftsfeest met dj in Nijverdal

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Nijverdal tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Nijverdal zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Nijverdal muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Nijverdal bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Nijverdal Prijzen bruiloft dj Nijverdal

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Mirjam geeft een 10

Bruiloft Grandcafe N-joy 30 juni 2019 te Nijverdal

Wij zouden jou bij iedereen aanbevelen! We vonden je een top DJ die goed naar ons wensen heeft geluisterd.


Feestdatum: 2019-06-30
Feestlocatie: Grandcafe N-joy te Nijverdal

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Nijverdal

BowlingboerderijBowlingboerderij
Koersendijk 5
7443 PP Nijverdal
0548613726
Grand Cafe ToitoiGrand Cafe ToiToi
Willem Alexanderstraat 9A
7442 MA Nijverdal
0548624131
Grandcafe N-joyGrandcafe N-Joy
De Joncheerelaan 6-8
7441 HE Nijverdal
0548617778
Reactie van:

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Katwijk a/d Rijn bruiloft dj Megchelen bruiloft dj Veldhuizen bruiloft dj Treebeek bruiloft dj Angerlo bruiloft dj Nieuwegein-Noord bruiloft dj Ratum bruiloft dj Windeweer bruiloft dj Asselt bruiloft dj Nes bruiloft dj Werkhoven bruiloft dj Egchel bruiloft dj Westzaner-Overtoom bruiloft dj Lemelerveld bruiloft dj Heeg bruiloft dj Groot-Dochteren bruiloft dj Biezelinge bruiloft dj Bergh bruiloft dj Wirdum bruiloft dj Markvelde bruiloft dj America bruiloft dj Warnsveld bruiloft dj Zwagerbosch bruiloft dj Nieuwenhagen bruiloft dj Nieuweroord