Bruiloftsfeest met dj in Noordwijkerhout

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Noordwijkerhout tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Noordwijkerhout zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Noordwijkerhout muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Noordwijkerhout bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Noordwijkerhout Prijzen bruiloft dj Noordwijkerhout

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Noordwijkerhout

Landgoed TespelduynLandgoed Tespelduyn
Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
0252241333
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Laak bruiloft dj Starnmeer bruiloft dj Grijpskerk bruiloft dj Achlum bruiloft dj Hout bruiloft dj Zeist bruiloft dj Oude Pekela bruiloft dj Oude Wetering bruiloft dj Arcen bruiloft dj Groet bruiloft dj De Pollen bruiloft dj Rotsterhaule bruiloft dj Reeuwijk-Dorp bruiloft dj Giesbeek bruiloft dj Nootdorp bruiloft dj Ried bruiloft dj Huinen bruiloft dj Buiksloot bruiloft dj Bakkum bruiloft dj Angeren bruiloft dj Bocholtz bruiloft dj Idskenhuizen bruiloft dj Raalte bruiloft dj Steijl bruiloft dj Kootstertille