Bruiloftsfeest met dj in Putten

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Putten tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Putten zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Putten muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Putten bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Putten Prijzen bruiloft dj Putten

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 622 recensies.

Arie geeft een 10

Jubileum Kasteel De Vanenburg 23 juni 2018 te Putten

DJ Diyo, is een dj die met passie voor zijn vak, en er een onvergetelijk feest van maakt. Hij heeft ons ontzorgd en laat je genieten tot een emotioneel einde, op je eigen "last dance".


Feestdatum: 2018-06-23
Feestlocatie: Kasteel De Vanenburg te Putten
Drive-in show Kasteel De Vanenburg
Channah geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Vanenburg 4 augustus 2017 te Putten

Wij hebben vanaf begin tot het einde genoten van ons feest. Alles was volledig naar onze verwachtingen. De muziek was helemaal zoals wij hoopten met een zeer goede kwaliteit. De verlichting was ook helemaal passend. Wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen! Je bent een goede DJ voor een bijzonder goed feest!


Feestdatum: 2017-08-04
Feestlocatie: Kasteel De Vanenburg te Putten
Drive-in show Kasteel De Vanenburg
Naomy geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Vanenburg 24 juni 2016 te Putten

Het was een heel gezellig feest, waarbij alles naar wens is verlopen. Ook de muziek was erg afwisselend voor zowel jongere als oudere gasten. Tevens werd de muziek afgestemd op het publiek en was het ook geen probleem voor gasten om een verzoeknummer aan te vragen. Daarnaast is met al onze wensen rekening gehouden. Kortom, bij een volgend feest zullen we DJ Diyo zeker opnieuw vragen!


Feestdatum: 2016-06-24
Feestlocatie: Kasteel De Vanenburg te Putten
Drive-in show Kasteel De Vanenburg
Siemen geeft een 9

Bruiloft Landgoed Schovenhorst 14 augustus 2015 te Putten

We hebben een prachtig bruiloftsfeest gehad met medewerking van DJ Diyo. De muziekkeuze heeft bijgedragen aan een gezellige sfeer en van veel van onze gasten kregen we achteraf complimenten over de muziekkeuze. Het was toegankelijk, leuk en goed dansbaar. We kijken dan ook terug op een geslaagd feest. Met DJ Diyo hebben we dit goed kunnen voorbereiden en van het kennismakingsgesprek tot de avond zelf hebben we goed contact gehad en zijn onze vragen altijd snel en correct beantwoord. Prima service en hij denkt goed met je mee. Zeker een aanrader!


Feestdatum: 2015-08-14
Feestlocatie: Landgoed Schovenhorst te Putten
Drive-in show Landgoed Schovenhorst

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Putten

De HuifkarDe Huifkar
Kerkstraat 67
3882 BN Putten
0341354125
Kasteel De VanenburgKasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten
0341375454
Landgoed SchovenhorstLandgoed Schovenhorst
Garderenseweg 93
3881 GK Putten
0341265654
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij hebben afgelopen 10 mei 2019 genoten van een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft met DJ Diyo. Voorafgaand een prettig gesprek gehad op het kantoor bij Bob en er was een snelle en prettige communicatie via de mail en whatsapp. Wij hebben totaal geen last gehad van het opbouwen van alle apparatuur. Vanaf het begin van het feest tot het einde heeft DJ Diyo voor een top sfeer gezorgd, waardoor iedereen met zijn voetjes van de vloer is gegaan. Alle gasten waren erg positief over het draaien en de lichttechnieken !!

Feestdatum: 2019-05-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Warfhuizen bruiloft dj Schoterzijl bruiloft dj Nibbixwoud bruiloft dj Ruurlo bruiloft dj Dreumel bruiloft dj Simpelveld bruiloft dj Heurne bruiloft dj Winneweer bruiloft dj Baal bruiloft dj Amen bruiloft dj Scharmer bruiloft dj Bleskensgraaf bruiloft dj Zelhem bruiloft dj Langelo bruiloft dj Klein Baal bruiloft dj Hernen bruiloft dj Voorst bruiloft dj Anderen bruiloft dj Schipborg bruiloft dj Heveadorp bruiloft dj Zonnemaire bruiloft dj Vlieghuis bruiloft dj Hankate bruiloft dj Nieuwpoort bruiloft dj Wierum