Bruiloftsfeest met dj in Raalte

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Raalte tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Raalte zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Raalte muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Raalte bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Raalte Prijzen bruiloft dj Raalte

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Frank geeft een 10

Bruiloft De Bagatelle 15 oktober 2016 te Raalte

Geweldig bruiloftsfeest gehad, mede dankzij de bijdrage van DJ Diyo! Met zijn muziek zorgde hij voor de juiste sfeer. Tijdens de kennismaking heeft hij goed aangevoeld wat voor soort feest wij voor ogen hadden en op de avond zelf heeft hij goed ingespeeld op het publiek. Echt iedereen stond op de dansvloer. Kortom: een top-avond! Leuk om de video-boodschappen van onze gasten terug te zien.


Feestdatum: 2016-10-15
Feestlocatie: De Bagatelle te Raalte
Drive-in show De Bagatelle

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Raalte

De BagatelleDe Bagatelle
Nijverdalseweg 10
8106 AC Raalte
0572358484
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Eelderwolde bruiloft dj Vierpolders bruiloft dj Westerwijtwerd bruiloft dj Den Burg bruiloft dj Achterdijk bruiloft dj Loenen bruiloft dj Hout bruiloft dj Oosterwierum bruiloft dj Triemen bruiloft dj Rasquert bruiloft dj Broek in Waterland bruiloft dj Nessersluis bruiloft dj Noordwijk-Binnen bruiloft dj De Weerd bruiloft dj Nieuw-Buinen bruiloft dj Stuifzand bruiloft dj Rijsenhout bruiloft dj Rinnegom bruiloft dj De Hoef bruiloft dj Nijeberkoop bruiloft dj Veenhuizen bruiloft dj Kamerik bruiloft dj Spoolde bruiloft dj Leusden-Centrum bruiloft dj Korteraar