Bruiloftsfeest met dj in Renswoude

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Renswoude tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Renswoude zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Renswoude muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Renswoude bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Renswoude Prijzen bruiloft dj Renswoude

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 610 recensies.

Danny geeft een 9

Bruiloft De Hof 9 september 2016 te Renswoude

Spontane DJ die echt kijkt naar wat onze wensen waren. Van te voren goede communicatie. De avond was geweldig geregeld, de dansvloer is geen moment leeg geweest, het was een leuk feest en wij hebben er een mooie herrinnering aan over gehouden


Feestdatum: 2016-09-09
Feestlocatie: De Hof te Renswoude
Drive-in show De Hof

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Renswoude

De HofDe Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
0318571213
De DennenDe Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
0318571274
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Broeksittard bruiloft dj Nijeveense Bovenboer bruiloft dj Beers bruiloft dj St. Kruis bruiloft dj Jipsingboermussel bruiloft dj Kloosterzande bruiloft dj Sneek bruiloft dj Bredeweg bruiloft dj Diergaarde bruiloft dj Stolpervlotbrug bruiloft dj Bennekom bruiloft dj Gammelke bruiloft dj Heide bruiloft dj Nederweert bruiloft dj Swalmen bruiloft dj Eelderwolde bruiloft dj Belfeld bruiloft dj Metslawier bruiloft dj Zorgvlied bruiloft dj De Stapel bruiloft dj Enschede bruiloft dj Cadier en Keer bruiloft dj Lambertschaag bruiloft dj Niawier bruiloft dj Pol