Bruiloftsfeest met dj in Renswoude

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Renswoude tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Renswoude zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Renswoude muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Renswoude bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Renswoude Prijzen bruiloft dj Renswoude

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Danny geeft een 9

Bruiloft De Hof 9 september 2016 te Renswoude

Spontane DJ die echt kijkt naar wat onze wensen waren. Van te voren goede communicatie. De avond was geweldig geregeld, de dansvloer is geen moment leeg geweest, het was een leuk feest en wij hebben er een mooie herrinnering aan over gehouden


Feestdatum: 2016-09-09
Feestlocatie: De Hof te Renswoude
Drive-in show De Hof

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Renswoude

De HofDe Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
0318571213
De DennenDe Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
0318571274
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Kievitsdel bruiloft dj Tricht bruiloft dj Poeldijk bruiloft dj Scharendijke bruiloft dj Nijemirdum bruiloft dj Oud-Dijk bruiloft dj Baneheide bruiloft dj Scherpenisse bruiloft dj De Pol bruiloft dj Farmsum bruiloft dj Akersloot bruiloft dj Noordhorn bruiloft dj Het Koegras bruiloft dj Benschop bruiloft dj Gebroek bruiloft dj Hendrik-Ido-Ambacht bruiloft dj Onna bruiloft dj Stein bruiloft dj Passewaaij bruiloft dj Holwerd bruiloft dj Echtenerbrug bruiloft dj Koningsbosch bruiloft dj Lekkerkerk bruiloft dj Zeijerveld bruiloft dj Illikhoven