Bruiloftsfeest met dj in Rijswijk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Rijswijk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Rijswijk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Rijswijk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Rijswijk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Rijswijk Prijzen bruiloft dj Rijswijk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Rijswijk

Herberg VlietzigtHerberg Vlietzigt
Jaagpad 7
2288 AB Rijswijk
0152131004
Landgoed Te WerveLandgoed Te Werve
Van Vredenburchweg 101
2283 TC Rijswijk
0703909711
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Veer bruiloft dj Heemse bruiloft dj Noordwijk bruiloft dj De Woude bruiloft dj Groot-Ammers bruiloft dj Berlikum bruiloft dj Kaalheide bruiloft dj Ouwerkerk bruiloft dj Rossum bruiloft dj Garrelsweer bruiloft dj Munstergeleen bruiloft dj Posterholt bruiloft dj Giethoorn bruiloft dj Ederveen bruiloft dj Drachtstercompagnie bruiloft dj Dieverbrug bruiloft dj Mirns bruiloft dj Haarlemmerliede bruiloft dj Ubbergen bruiloft dj Nes a/d Amstel bruiloft dj Wieringerwerf bruiloft dj Velsen-Noord bruiloft dj Breklenkamp bruiloft dj Dalerend bruiloft dj Waardenburg