Bruiloftsfeest met dj in Rijswijk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Rijswijk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Rijswijk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Rijswijk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Rijswijk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Rijswijk Prijzen bruiloft dj Rijswijk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Rijswijk

Landgoed Te WerveLandgoed Te Werve
Van Vredenburchweg 101
2283 TC Rijswijk
0703909711
Herberg VlietzigtHerberg Vlietzigt
Jaagpad 7
2288 AB Rijswijk
0152131004
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oost-Vlieland bruiloft dj De Koog bruiloft dj Panheel bruiloft dj Schoterzijl bruiloft dj Beetgum bruiloft dj Nij Beets bruiloft dj Hoogersmilde bruiloft dj Den Hoorn bruiloft dj Groesbeek bruiloft dj Burghsluis bruiloft dj Oudehaske bruiloft dj Ten Post bruiloft dj Oosterbroek bruiloft dj Garmerwolde bruiloft dj Noordscheschut bruiloft dj Ruurlo bruiloft dj Radewijk bruiloft dj Meddo bruiloft dj Tongeren bruiloft dj Spaarndammerpolder bruiloft dj Mekkelhorst bruiloft dj Kampernieuwstad bruiloft dj Zandhoek bruiloft dj Loo bruiloft dj Brunssum