Bruiloftsfeest met dj in Ruinerwold

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Ruinerwold tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Ruinerwold zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Ruinerwold muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Ruinerwold bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Ruinerwold Prijzen bruiloft dj Ruinerwold

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

het geeft een 8

Bruiloft De Brummerij 2 april 2015 te Ruinerwold

Wij hebben 's avonds een heel leuk feest gehad dankzij DJ Diyo! Hij hield de sfeer er goed in!


Feestdatum: 2015-04-02
Feestlocatie: De Brummerij te Ruinerwold

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Ruinerwold

EemhoeveEemhoeve
Dokter Larijweg 84
7961 NP Ruinerwold
06 46162899
De BrummerijDe Brummerij
Boerpad 9
7961 LB Ruinerwold
0522482653
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Lutjebroek bruiloft dj Kekerdom bruiloft dj Twijzelerheide bruiloft dj Zuidveld bruiloft dj Lemselo bruiloft dj Hamert bruiloft dj Asselt bruiloft dj Muntendam bruiloft dj Nieuwkoop bruiloft dj Linde bruiloft dj Lobith bruiloft dj Hansweert bruiloft dj Didam bruiloft dj Aadorp bruiloft dj Eelde bruiloft dj Twello bruiloft dj Ingen bruiloft dj Benschop bruiloft dj Berghem bruiloft dj Nieuweschild bruiloft dj Retranchement bruiloft dj Wolfhagen bruiloft dj Vechten bruiloft dj Boskoop bruiloft dj Dirkshorn