Bruiloftsfeest met dj in Ruinerwold

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Ruinerwold tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Ruinerwold zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Ruinerwold muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Ruinerwold bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Ruinerwold Prijzen bruiloft dj Ruinerwold

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

het geeft een 8

Bruiloft De Brummerij 2 april 2015 te Ruinerwold

Wij hebben 's avonds een heel leuk feest gehad dankzij DJ Diyo! Hij hield de sfeer er goed in!


Feestdatum: 2015-04-02
Feestlocatie: De Brummerij te Ruinerwold

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Ruinerwold

De BrummerijDe Brummerij
Boerpad 9
7961 LB Ruinerwold
0522482653
EemhoeveEemhoeve
Dokter Larijweg 84
7961 NP Ruinerwold
06 46162899
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Wateringen bruiloft dj Dieteren bruiloft dj Het Koegras bruiloft dj Renkum bruiloft dj Zennewijnen bruiloft dj Foxhol bruiloft dj Dalem bruiloft dj Verloren Einde bruiloft dj Hurwenen bruiloft dj Rijs bruiloft dj Schenkeldijk bruiloft dj Alphen bruiloft dj Houthem bruiloft dj Breukeleveen bruiloft dj Daarle bruiloft dj Yerseke bruiloft dj Eesterga bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Boskoop bruiloft dj Heerde bruiloft dj Winde bruiloft dj Neede bruiloft dj Rechteren bruiloft dj Hasselo bruiloft dj Zoutelande