Bruiloftsfeest met dj in Ruinerwold

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Ruinerwold tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Ruinerwold zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Ruinerwold muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Ruinerwold bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Ruinerwold Prijzen bruiloft dj Ruinerwold

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

het geeft een 8

Bruiloft De Brummerij 2 april 2015 te Ruinerwold

Wij hebben 's avonds een heel leuk feest gehad dankzij DJ Diyo! Hij hield de sfeer er goed in!


Feestdatum: 2015-04-02
Feestlocatie: De Brummerij te Ruinerwold

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Ruinerwold

De BrummerijDe Brummerij
Boerpad 9
7961 LB Ruinerwold
0522482653
EemhoeveEemhoeve
Dokter Larijweg 84
7961 NP Ruinerwold
06 46162899
De PerenhoeveDe Perenhoeve
Dokter Larijweg 87
7961 NP Ruinerwold
0851091212
Bruiloft DJ Diyo
9.4
706
1
10
Reactie van: Lieke

Wij zijn super blij dat we DJ Diyo geboekt hebben! Hij heeft een top avond verzorgd op onze bruiloft en de muziek sloot super goed aan bij onze groep. Er werd continu enthousiast gedanst en ook de twijfelaars waren uiteindelijk op de dansvloer te vinden.

Feestdatum: 2023-05-18 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Dagmar

We hebben genoten van DJ Diyo op onze bruiloft en het feest was de perfecte afsluiting van een mooie dag. We hadden van tevoren een lijst met nummers aangemaakt als suggesties, maar de dj nam de vrijheid hier vanaf te wijken om goed aan te kunnen sluiten bij het publiek. Hij kon het publiek goed lezen en wist precies de goede nummers uit te kiezen. Het was echt een knalfeest en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Dankjewel!

Feestdatum: 2023-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Aafje

Onze ervaring met DJ Diyo is bovenverwachting goed. Bob heeft goed geluisterd naar onze wensen en het feest was dan ook meer dan geslaagd. Zeer professioneel en let op alle details. De saxofonist die aanwezig was maakte het voor ons samen met DJ Diyo compleet! Ontzettend bedankt. Wij kijken terug op een geweldig feest!

Feestdatum: 2022-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Nieuw-Amsterdam bruiloft dj Het Koegras bruiloft dj Steenbergen bruiloft dj Leusden bruiloft dj Middelaar bruiloft dj Eys bruiloft dj Dijken bruiloft dj Bleijerheide bruiloft dj Loenen a/d Vecht bruiloft dj Katwijk aan Zee bruiloft dj Houthem bruiloft dj Herkingen bruiloft dj Garrelsweer bruiloft dj Waaxens bruiloft dj Beegden bruiloft dj Sexbierum bruiloft dj Didam bruiloft dj Nieuw-Roden bruiloft dj Bingelrade bruiloft dj Schaarsbergen bruiloft dj West-Terschelling bruiloft dj Buchten bruiloft dj Beers bruiloft dj Zoutelande bruiloft dj De Waal