Bruiloftsfeest met dj in Scherpenzeel

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Scherpenzeel tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Scherpenzeel zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Scherpenzeel muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Scherpenzeel bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Scherpenzeel Prijzen bruiloft dj Scherpenzeel

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

Marten geeft een 9

Bruiloft Huize Scherpenzeel 3 september 2016 te Scherpenzeel

DJ Diyo is de ongekroonde keizer van de floorfillers. Hij is als geen ander in staat om jouw wensen qua muziek en lichtshow te vertalen naar de dansvloer. Daarnaast wist hij precies wat ons publiek wilde horen. Dit heeft hij naadloos verwerkt in een avondvullend spektakelstuk. In het contact is Diyo zeer flexibel, ook als jouw wensen veranderen. De informatievoorziening is super. Diyo, bedankt en ongetwijfeld tot de volgende keer!


Feestdatum: 2016-09-03
Feestlocatie: Huize Scherpenzeel te Scherpenzeel
Drive-in show Huize Scherpenzeel
Clifton geeft een 10

Bruiloft Huize Scherpenzeel 11 juli 2015 te Scherpenzeel

Dj Diyo is een zeer goede DJ die erg goed heeft geluisterd naar onze wensen. Mede dankzij zijn inbreng hebben we een feest gehad wat we nooit meer zullen vergeten. De presentatie van de show was erg goed en de muziekkeuze van DJ Diyo is erg in de smaak gevallen bij ons en onze gasten.


Feestdatum: 2015-07-11
Feestlocatie: Huize Scherpenzeel te Scherpenzeel
Drive-in show Huize Scherpenzeel

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Scherpenzeel

Huize ScherpenzeelHuize scherpenzeel
Burg. Royaardslaan 1
3925 GG Scherpenzeel
0332779134
De Witte HolevoetDe Witte Holevoet
Holevoetplein 282
3925 CA Scherpenzeel
033-2779111
Bruiloft DJ Diyo
9.4
706
1
10
Reactie van: Dagmar

We hebben genoten van DJ Diyo op onze bruiloft en het feest was de perfecte afsluiting van een mooie dag. We hadden van tevoren een lijst met nummers aangemaakt als suggesties, maar de dj nam de vrijheid hier vanaf te wijken om goed aan te kunnen sluiten bij het publiek. Hij kon het publiek goed lezen en wist precies de goede nummers uit te kiezen. Het was echt een knalfeest en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Dankjewel!

Feestdatum: 2023-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Michael

Het was voor ons echt een droombruiloft. Alles klopte en daar hoorde de DJ ook bij. Fijne communicatie en snelle reactie op vragen. Bob voelt perfect aan welke muziek er nodig is om iedereen het naar zijn zin te maken en voelt heel goed aan wat voor muziek er nodig is om Iedereen de dansvloer op te krijgen. Wij hebben een top avond gehad!

Feestdatum: 2022-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Jan Pieter

Kopie google review: Bob was DJ op onze bruiloft en heeft dat perfect gedaan! Als bruidspaar weet je vaak niet zo goed hoe en wat, maar Bob nam ons heel goed bij de hand door zijn ervaringen te delen. We hebben daardoor goede keuzes kunnen maken. Sowieso was al het contact erg prettig en de digitale omgeving is erg gebruiksvriendelijk. In het voortraject was Bob terughoudend wat betreft verzoeknummers (van het paar en de gaten), want waarom boek je anders een DJ? Maar met het gesprek en de suggestielijst vertrouwende wij er 100% op dat het goed ging komen en dat is absoluut waar. Uiteindelijk zelfs veel meer uit de suggestielijst gehoord dan verwacht en er zijn zelfs een paar verzoeknummers uit het publiek gedraaid. Bob voelde de zaal echt bizar goed aan en heeft onze wens qua opbouw van de avond nagenoeg perfect aangevoeld en uitgevoerd. We kregen van de gasten (jong en oud) behoorlijk wat complimenten. De locatie was ook erg te spreken hebben wij vernomen (qua communicatie, geluidsniveau en dat soort dingen. Absoluut een aanrader. Bob/Diyo: Nogmaals heel erg bedankt!

Feestdatum: 2023-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Onna bruiloft dj Zoutkamp bruiloft dj Terwinselen bruiloft dj Oude Bildtdijk bruiloft dj Krimpen a/d Lek bruiloft dj Ossenisse bruiloft dj Warmenhuizen bruiloft dj Baexem bruiloft dj Linde bruiloft dj Sparjebird bruiloft dj Bergambacht bruiloft dj Harculo bruiloft dj Nieuw-Helvoet bruiloft dj Huinen bruiloft dj Azewijn bruiloft dj Lekkerkerk bruiloft dj Sloten bruiloft dj Martenshoek bruiloft dj Nutter bruiloft dj Bellingwolde bruiloft dj Boornbergum bruiloft dj Oranjedorp bruiloft dj Korteraar bruiloft dj Haulerwijk bruiloft dj Aadorp