Bruiloftsfeest met dj in Schiermonnikoog

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Schiermonnikoog tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Schiermonnikoog zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Schiermonnikoog muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Schiermonnikoog bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Schiermonnikoog Prijzen bruiloft dj Schiermonnikoog

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 606 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Schiermonnikoog

De KooiplaatsDe Kooiplaats
Kooipad 1
9166 SB Schiermonnikoog
0519531372
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een professionele DJ die weet wat hij doet. Hij luistert naar de wensen en laat dit terugkomen op het feest. Met licht en geluid wordt er een mooi feestje van gemaakt. Als extra stond er ook een grote propellor naast de dansvloer, dat was een groot succes. Wij kunnen DJ Diyo aan iedereen aanraden!

Feestdatum: 2018-08-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Foxwolde bruiloft dj Papendrecht bruiloft dj Amersfoort bruiloft dj Bennekom bruiloft dj Ittersum bruiloft dj Enschede bruiloft dj Beckum bruiloft dj Maarsbergen bruiloft dj Nieuwdorp bruiloft dj Oosterhoogebrug bruiloft dj Spijkenisse bruiloft dj Hauwert bruiloft dj Ijzerlo bruiloft dj Zijpersluis bruiloft dj Vreeswijk bruiloft dj Katham bruiloft dj Catsop bruiloft dj Wissenkerke bruiloft dj Wetering bruiloft dj Kudelstaart bruiloft dj Odijk bruiloft dj Stokkum bruiloft dj Lies bruiloft dj Winkel bruiloft dj Barneveld