Bruiloftsfeest met dj in Soest

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Soest tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Soest zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Soest muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Soest bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Soest Prijzen bruiloft dj Soest

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 571 recensies.

Mariette geeft een 10

Bruiloft De Soester Duinen 1 september 2018 te Soest

Goede website met voldoende informatie en sfeer-filmpjes. Tijdens de intake heeft de DJ snel inzicht in het soort feest en de daarbij passende sfeer. Vlotte reactie op onze mails. De verdere. communicatie via het portal verloopt goed en prettig. Fijn dat er een waarschuwing kwam dat alles moet zijn ingevuld, vlak voor het feest. De muziek tijdens het feest sloot precies aan op de afspraken. Beide DJ’s zien er representatief uit. Ze stralen plezier uit en dragen bij aan een feestelijke sfeer. Al met al een top-avond met steeds een volle dansvloer!


Feestdatum: 2018-09-01
Feestlocatie: De Soester Duinen te Soest
Drive-in show De Soester Duinen
Joyce geeft een 9

Bruiloft De Kleine Melm 1 juli 2016 te Soest

Als je een ervaren en betrouwbare DJ zoekt, die aan een half woord genoeg heeft, een mooie show neerzet en jouw wensen en die van t publiek aanvoelt; dan zit je bij DJ Diyo goed! Wij zijn fan!


Feestdatum: 2016-07-01
Feestlocatie: De Kleine Melm te Soest
Drive-in show De Kleine Melm

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Soest

De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal SoestCentraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
Reactie van:

Wij hebben een top avond gehad! De muziek keuze was super! wij ( het bruidspaar) hadden vooraf een klein lijstje doorgestuurd met een aantal nummers die wij zelf wilden aanvragen, dit werd allemaal gedraaid. Ook verzoeknummers van onze gasten werden gedraaid. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in, de set zag er mooi en stijlvol uit, paste precies bij de locatie! Wij kunnen DJ Diyo zeker aanbevelen! Wij hebben een geweldige avond gehad!

Feestdatum: 2013-08-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Dj Diyo is voor ons DE bruiloft dj! Professioneel en ervaren en hij weet zeer goed in te spelen op het publiek. Door te luisteren naar onze wensen is hij er mede verantwoordelijk voor dat wij de dag van ons leven hebben gehad. Hij maakt er een feestje van en de gehele avond staat de dansvloer vol. Daarnaast heeft hij een ontzettende leuke persoonlijkheid. DJ Diyo is een topper en wij raden hem iedereen aan!

Feestdatum: 2014-12-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Beste Bob, Wij zijn meer dan tevreden over de manier waarop jij de muziek verzorgd hebt op onze bruiloft! De sfeer op ons feest zat er van begin tot eind lekker in, de dansvloer is de gehele avond vol geweest! De muziek die je draaide was zoals wij hadden afgesproken. Wij hebben erg genoten en horen van onze gasten ook alleen maar positieve geluiden terug. Mochten we in de toekomst weer een DJ zoeken, dan zouden we jou zeker nogmaals benaderen! Stefano en Dominique

Feestdatum: 2013-04-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Kijkuit bruiloft dj Zonnemaire bruiloft dj Zoelmond bruiloft dj Halfweg bruiloft dj Wijhe bruiloft dj Overberg bruiloft dj Oranjewoud bruiloft dj Boskoop bruiloft dj Vianen bruiloft dj Groenstraat bruiloft dj Leens bruiloft dj Zwartsluis bruiloft dj Feerwerd bruiloft dj Amsweer bruiloft dj Nieuwe Pekela bruiloft dj Haulerwijk bruiloft dj De Heurne bruiloft dj Roggelsedijk bruiloft dj Hellevoetsluis bruiloft dj Katwoude bruiloft dj Startenhuizen bruiloft dj Haerst bruiloft dj Oudorp bruiloft dj Benneveld bruiloft dj Baexem