Bruiloftsfeest met dj in Soest

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Soest tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Soest zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Soest muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Soest bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Soest Prijzen bruiloft dj Soest

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 589 recensies.

Mariette geeft een 10

Bruiloft De Soester Duinen 1 september 2018 te Soest

Goede website met voldoende informatie en sfeer-filmpjes. Tijdens de intake heeft de DJ snel inzicht in het soort feest en de daarbij passende sfeer. Vlotte reactie op onze mails. De verdere. communicatie via het portal verloopt goed en prettig. Fijn dat er een waarschuwing kwam dat alles moet zijn ingevuld, vlak voor het feest. De muziek tijdens het feest sloot precies aan op de afspraken. Beide DJ’s zien er representatief uit. Ze stralen plezier uit en dragen bij aan een feestelijke sfeer. Al met al een top-avond met steeds een volle dansvloer!


Feestdatum: 2018-09-01
Feestlocatie: De Soester Duinen te Soest
Drive-in show De Soester Duinen
Joyce geeft een 9

Bruiloft De Kleine Melm 1 juli 2016 te Soest

Als je een ervaren en betrouwbare DJ zoekt, die aan een half woord genoeg heeft, een mooie show neerzet en jouw wensen en die van t publiek aanvoelt; dan zit je bij DJ Diyo goed! Wij zijn fan!


Feestdatum: 2016-07-01
Feestlocatie: De Kleine Melm te Soest
Drive-in show De Kleine Melm

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Soest

De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal SoestCentraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Feestdatum: 2018-04-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Beste Bob / Dj Diyo, Wat hebben we genoten op onze bruiloft! Je hebt onze feestavond fantastisch ondersteunt met de muziek. Bij het kennismakingsgesprek in Zwolle voelden we ons meteen serieus genomen en tevens van harte welkom. Er is goed naar onze wensen geluisterd en ook de preview van de DJ-set en hoe je te werk gaat, is super! Je weet je klanten te leren kennen en naar hun smaak te bedienen. Op het feest zelf hebben we echt genoten van elk moment! Zowel jong als oud stond op de dansvloer en bleef ook op de dansvloer staan. Er was geen stiltemoment te vinden! Ook het laatste uurtje, waarbij er niet zo heel veel gasten meer waren, maar waar we nog flink hebben doorgefeest, wat geweldig. Je hebt echt naar onze wensen (en die van de gasten) geluisterd en er een topfeest van gemaakt. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. We zullen je zeker aanraden!!

Feestdatum: 2018-08-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Hoenzadriel bruiloft dj Munstergeleen bruiloft dj Melick bruiloft dj Voorburg bruiloft dj Bern bruiloft dj Rijsoord bruiloft dj Bergharen bruiloft dj Harculo bruiloft dj Steenderen bruiloft dj Maasdam bruiloft dj Separatiedijk bruiloft dj Nieuw-Beerta bruiloft dj Espel bruiloft dj Zuiderkolonie bruiloft dj Lijnden bruiloft dj Ter Horst bruiloft dj Valkenburg bruiloft dj Kakert bruiloft dj Idzega bruiloft dj Binnenwijzend bruiloft dj Oud Vroenhoven bruiloft dj Wijckel bruiloft dj Steenwijkerdiep bruiloft dj Hei- en Boeicop