Bruiloftsfeest met dj in Soest

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Soest tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Soest zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Soest muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Soest bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Soest Prijzen bruiloft dj Soest

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Mariette geeft een 10

Bruiloft De Soester Duinen 1 september 2018 te Soest

Goede website met voldoende informatie en sfeer-filmpjes. Tijdens de intake heeft de DJ snel inzicht in het soort feest en de daarbij passende sfeer. Vlotte reactie op onze mails. De verdere. communicatie via het portal verloopt goed en prettig. Fijn dat er een waarschuwing kwam dat alles moet zijn ingevuld, vlak voor het feest. De muziek tijdens het feest sloot precies aan op de afspraken. Beide DJ’s zien er representatief uit. Ze stralen plezier uit en dragen bij aan een feestelijke sfeer. Al met al een top-avond met steeds een volle dansvloer!


Feestdatum: 2018-09-01
Feestlocatie: De Soester Duinen te Soest
Drive-in show De Soester Duinen
Joyce geeft een 9

Bruiloft De Kleine Melm 1 juli 2016 te Soest

Als je een ervaren en betrouwbare DJ zoekt, die aan een half woord genoeg heeft, een mooie show neerzet en jouw wensen en die van t publiek aanvoelt; dan zit je bij DJ Diyo goed! Wij zijn fan!


Feestdatum: 2016-07-01
Feestlocatie: De Kleine Melm te Soest
Drive-in show De Kleine Melm

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Soest

De Soester DuinenDe Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
0356036010
De Kleine MelmDe Kleine Melm
Eemweg 4-6
3764 DG Soest
0613749277
Centraal SoestCentraal Soest
Birkstraat 7
3768 HB Soest
0356033333
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemêleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Wedderheide bruiloft dj Maasdijk bruiloft dj Driesum bruiloft dj Winsum bruiloft dj Gerkesklooster bruiloft dj Kloosterhaar bruiloft dj Maarn bruiloft dj Wervershoof bruiloft dj Maarland bruiloft dj Warns bruiloft dj Hoevelaken bruiloft dj Hargen bruiloft dj Blokland bruiloft dj Hulsen bruiloft dj Speuld bruiloft dj Aalst bruiloft dj Hijlaard bruiloft dj Westervelde bruiloft dj Monnickendam bruiloft dj Deurze bruiloft dj Blokzijl bruiloft dj St. Pancras bruiloft dj Klooster-Lidlum bruiloft dj Slochteren bruiloft dj Drouwen