Bruiloftsfeest met dj in St. Jansteen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in St. Jansteen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in St. Jansteen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in St. Jansteen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in St. Jansteen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj St. Jansteen Prijzen bruiloft dj St. Jansteen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Femke

Vanaf moment 1 wisten wij dat we te maken hadden met een professional die zijn vak verstaat. Als start langskomen op de zaak en dan de mogelijkheden echt kunnen zien, fijn! Vervolgens was alle communicatie via app en mail duidelijk en reageerde DJ Diyo altijd heel snel. De avond van het feest was geweldig. Het was prachtig opgebouwd! Mooie verlichting! Verder is de gehele avond de dansvloer helemaal vol geweest en voelde DJ Diyo feilloos aan welke muziek er gedraaid moest worden. Wij hebben echt een geweldig feest gehad en kunnen niks anders dan complimenten geven voor de DJ! Een echte aanrader dus!!

Feestdatum: 2022-09-16 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

Bob is een hele toegankelijke man. Zakelijk in zijn communicatie, maar erg betrokken in de voorbereiding. Alles is mogelijk qua licht, geluid en muziek. Zijn website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk! Bob heeft zelfs de moeite genomen om contact op te nemen met de ceremoniemeester om de laatste details door te nemen. Hartstikke bedankt voor alles Bob, het was een top feest! We zullen jou zeker aanraden bij anderen!

Feestdatum: 2023-06-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Axel

Wij zijn uitermate tevreden over DJ Diyo, alles is erg professioneel geregeld en aan alles is gedacht. In het online portaal is alles voor zowel het bruidspaar alsmede de ceremoniemeesters in te zien en te regelen, dit maakte het erg makkelijk. We hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad met een goede mix van muziek voor al onze gasten (van jong tot oud). Wij zouden DJ Diyo aan iedereen aanraden!

Feestdatum: 2024-06-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Heide bruiloft dj Benningbroek bruiloft dj Bleijerheide bruiloft dj Deil bruiloft dj Birdaard bruiloft dj Huppel bruiloft dj Puttershoek bruiloft dj Katwoude bruiloft dj Schermer bruiloft dj De Rotte bruiloft dj Elp bruiloft dj Medemblik bruiloft dj Sluis bruiloft dj Colmschate bruiloft dj Den Dolder bruiloft dj Zandvoort aan Zee bruiloft dj Miedum bruiloft dj Raalte bruiloft dj Rien bruiloft dj Noordhorn bruiloft dj Wolphaartsdijk bruiloft dj Schelle bruiloft dj Krommeniedijk bruiloft dj Visvliet bruiloft dj Barger-Oosterveld