Bruiloftsfeest met dj in Steenderen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Steenderen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Steenderen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Steenderen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Steenderen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Steenderen Prijzen bruiloft dj Steenderen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Simone geeft een 10

Bruiloft De Eek 4 juni 2016 te Steenderen

Mede door onze dj de mooiste dag van mijn leven mogen ervaren. Door het mooie weer kon de dj in de buitenlucht draaien en heeft iedereen de hele avond op de dansvloer gestaan. Mijn dochter van 8 die erg geïnteresseerd is in het dj-vak mocht hier en daar wat helpen en kreeg wat uitleg, ook zij heeft de mooiste dag ooit zo ervaren.


Feestdatum: 2016-06-04
Feestlocatie: De Eek te Steenderen
Drive-in show De Eek

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Steenderen

De EekDe Eek
Eekstraat 3
7221 NC Steenderen
0575451274
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Selena

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ried bruiloft dj Brandemolen bruiloft dj Marssum bruiloft dj Groet bruiloft dj Papenveer bruiloft dj Purmerland bruiloft dj Deldenerbroek bruiloft dj Zuidbroek bruiloft dj Loenen bruiloft dj Markvelde bruiloft dj Suameer bruiloft dj Duiven bruiloft dj Kranenburg bruiloft dj Nieuw-Amsterdam bruiloft dj Schelle bruiloft dj Blauwkapel bruiloft dj Oterleek bruiloft dj Julianadorp bruiloft dj Oosterwijtwerd bruiloft dj Papenhoven bruiloft dj Oudelande bruiloft dj Hoogland bruiloft dj Heythuysen bruiloft dj Koog a/d Zaan bruiloft dj Grafhorst