Bruiloftsfeest met dj in Steenderen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Steenderen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Steenderen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Steenderen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Steenderen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Steenderen Prijzen bruiloft dj Steenderen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Simone geeft een 10

Bruiloft De Eek 4 juni 2016 te Steenderen

Mede door onze dj de mooiste dag van mijn leven mogen ervaren. Door het mooie weer kon de dj in de buitenlucht draaien en heeft iedereen de hele avond op de dansvloer gestaan. Mijn dochter van 8 die erg geïnteresseerd is in het dj-vak mocht hier en daar wat helpen en kreeg wat uitleg, ook zij heeft de mooiste dag ooit zo ervaren.


Feestdatum: 2016-06-04
Feestlocatie: De Eek te Steenderen
Drive-in show De Eek

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Steenderen

De EekDe Eek
Eekstraat 3
7221 NC Steenderen
0575451274
Reactie van:

Wij hebben afgelopen 10 mei 2019 genoten van een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft met DJ Diyo. Voorafgaand een prettig gesprek gehad op het kantoor bij Bob en er was een snelle en prettige communicatie via de mail en whatsapp. Wij hebben totaal geen last gehad van het opbouwen van alle apparatuur. Vanaf het begin van het feest tot het einde heeft DJ Diyo voor een top sfeer gezorgd, waardoor iedereen met zijn voetjes van de vloer is gegaan. Alle gasten waren erg positief over het draaien en de lichttechnieken !!

Feestdatum: 2019-05-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Niersen bruiloft dj Lierderholthuis bruiloft dj Geverik bruiloft dj Abbenbroek bruiloft dj Steijl bruiloft dj Nijeveense Bovenboer bruiloft dj Leek bruiloft dj Kleine Huisjes bruiloft dj Boschkapelle bruiloft dj Holtum bruiloft dj Stavenisse bruiloft dj Heerjansdam bruiloft dj Boekelo bruiloft dj Heerewaarden bruiloft dj Bahr bruiloft dj Zwaagwesteinde bruiloft dj Harenermolen bruiloft dj Linde bruiloft dj Wons bruiloft dj Nutter bruiloft dj Driehuizen bruiloft dj Adorp bruiloft dj Hitzum bruiloft dj Wezuperbrug bruiloft dj Bloemendaal