Bruiloftsfeest met dj in Steenenkamer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Steenenkamer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Steenenkamer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Steenenkamer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Steenenkamer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Steenenkamer Prijzen bruiloft dj Steenenkamer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 711 recensies.

Hannah geeft een 10

Bruiloft Deventer Buitensocieteit 11 juni 2022 te Steenenkamer

Bob is ten eerste een hele aardige man, weet goed weer te geven wat hij te geven heeft en communiceert prettig. Het feest ging direct aan en de afwisseling tussen de muziek heeft hier zeker voor gezorgd!


Feestdatum: 2022-06-11
Feestlocatie: Deventer Buitensocieteit te Steenenkamer
Drive-in show Deventer Buitensocieteit

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Steenenkamer

Deventer BuitensocieteitDeventer Buitensocieteit
Twelloseweg 1a
7439 AS Steenenkamer
0570)612869
Bruiloft DJ Diyo
9.4
711
1
10
Reactie van: Suus

Onze ervaring met DJ Diyo is super fijn, goed, vertrouwd en ongedwongen maar serieus in zijn werk als professional. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf advies en was flexibel. DJ Diyo boeken zonder dj-meubel en lightset was ook geen probleem. Kortom, alles is bespreekbaar voor een fantastische avond waarop je kan vertrouwen!

Feestdatum: 2023-09-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van: Jan Pieter

Kopie google review: Bob was DJ op onze bruiloft en heeft dat perfect gedaan! Als bruidspaar weet je vaak niet zo goed hoe en wat, maar Bob nam ons heel goed bij de hand door zijn ervaringen te delen. We hebben daardoor goede keuzes kunnen maken. Sowieso was al het contact erg prettig en de digitale omgeving is erg gebruiksvriendelijk. In het voortraject was Bob terughoudend wat betreft verzoeknummers (van het paar en de gaten), want waarom boek je anders een DJ? Maar met het gesprek en de suggestielijst vertrouwende wij er 100% op dat het goed ging komen en dat is absoluut waar. Uiteindelijk zelfs veel meer uit de suggestielijst gehoord dan verwacht en er zijn zelfs een paar verzoeknummers uit het publiek gedraaid. Bob voelde de zaal echt bizar goed aan en heeft onze wens qua opbouw van de avond nagenoeg perfect aangevoeld en uitgevoerd. We kregen van de gasten (jong en oud) behoorlijk wat complimenten. De locatie was ook erg te spreken hebben wij vernomen (qua communicatie, geluidsniveau en dat soort dingen. Absoluut een aanrader. Bob/Diyo: Nogmaals heel erg bedankt!

Feestdatum: 2023-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Steven

Bob (DJ Diyo) draaide op ons bruiloftsfeest en wat zijn we daar blij mee! Bob is een echte professional en maakte er vanaf het eerste moment een sfeervol feest van. Uitstekende muziekkeuze en hij voelt echt aan wat wel en niet aanslaat. Niks dan lof en we zouden hem bij een volgend feest zonder twijfel weer boeken!

Feestdatum: 2023-08-26 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Afferden bruiloft dj Rutten bruiloft dj Nijbroek bruiloft dj Zwartewaal bruiloft dj Nederasselt bruiloft dj Ter Apelkanaal bruiloft dj Marken bruiloft dj Haarlo bruiloft dj Barchem bruiloft dj Westeremden bruiloft dj Klimmen bruiloft dj Doornenburg bruiloft dj Borne bruiloft dj Kortgene bruiloft dj Holthone bruiloft dj Hindeloopen bruiloft dj Mastenbroek bruiloft dj Lijnden bruiloft dj Nijeholtwolde bruiloft dj Stiens bruiloft dj Zandvoort aan Zee bruiloft dj Stellendam bruiloft dj Rauwerderhem bruiloft dj Menaldum bruiloft dj Oostendam