Bruiloftsfeest met dj in Steenenkamer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Steenenkamer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Steenenkamer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Steenenkamer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Steenenkamer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Steenenkamer Prijzen bruiloft dj Steenenkamer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 689 recensies.

Hannah geeft een 10

Bruiloft Deventer Buitensocieteit 11 juni 2022 te Steenenkamer

Bob is ten eerste een hele aardige man, weet goed weer te geven wat hij te geven heeft en communiceert prettig. Het feest ging direct aan en de afwisseling tussen de muziek heeft hier zeker voor gezorgd!


Feestdatum: 2022-06-11
Feestlocatie: Deventer Buitensocieteit te Steenenkamer
Drive-in show Deventer Buitensocieteit

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Steenenkamer

Deventer BuitensocieteitDeventer Buitensocieteit
Twelloseweg 1a
7439 AS Steenenkamer
0570)612869
Bruiloft DJ Diyo
9.3
689
1
10
Reactie van: Denise

We hebben nog nooit zo'n geweldig feest meegemaakt. De muziekkeuze viel bij iedereen in de smaak, het licht was top, het geluid was top, de verzoekjes werden allemaal gedraaid. We kregen van vrienden en familie te horen dat ze in jaren niet meer zo'n geweldig feest hebben meegemaakt en dat ze echt de hele avond op de dansvloer hebben gestaan, zelfs de oma's zijn helemaal los gegaan. Wij zelf hebben nog nooit zo lang op de dansvloer gestaan. Wij hebben genoten, in een woord Geweldig!

Feestdatum: 2022-10-12 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Steven

Bob (DJ Diyo) draaide op ons bruiloftsfeest en wat zijn we daar blij mee! Bob is een echte professional en maakte er vanaf het eerste moment een sfeervol feest van. Uitstekende muziekkeuze en hij voelt echt aan wat wel en niet aanslaat. Niks dan lof en we zouden hem bij een volgend feest zonder twijfel weer boeken!

Feestdatum: 2023-08-26 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Abbekerk bruiloft dj Reutum bruiloft dj Saaxumhuizen bruiloft dj Niedorperverlaat bruiloft dj Elburg bruiloft dj Oudkerk bruiloft dj Persingen bruiloft dj Domburg bruiloft dj Garmerwolde bruiloft dj Wichmond bruiloft dj Schipborg bruiloft dj Sondel bruiloft dj Lutkewierum bruiloft dj Zaltbommel bruiloft dj Buitenkaag bruiloft dj Amsterdam bruiloft dj Rothem bruiloft dj Aartswoud bruiloft dj Altena bruiloft dj Smitshoek bruiloft dj Strijensas bruiloft dj Haskerdijken bruiloft dj Wessem bruiloft dj Oud Beijerland bruiloft dj Limbricht