Bruiloftsfeest met dj in Steenwijk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Steenwijk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Steenwijk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Steenwijk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Steenwijk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Steenwijk Prijzen bruiloft dj Steenwijk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 628 recensies.

Tristan geeft een 10

Bruiloft De Bovenmeester 12 oktober 2018 te Steenwijk

DJ Diyo heeft ons feest perfect begeleid, nog beter dan we verwacht hadden. Hele prettige, enthousiaste en laagdrempelige DJ die zich heel professioneel presenteert in eigen studio en presentatie.


Feestdatum: 2018-10-12
Feestlocatie: De Bovenmeester te Steenwijk
Drive-in show De Bovenmeester

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Steenwijk

Best Western Hotel HiddingerbergBest Western Hotel Hiddingerberg
Woldmeentherand 15
8332 JE Steenwijk
0521512311
De BovenmeesterDe Bovenmeester
Woldpoort 57
8331 KP Steenwijk
0521854700
Bruiloft DJ Diyo
9.3
628
1
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Schalkhaar bruiloft dj Haler bruiloft dj Abbega bruiloft dj Loo bruiloft dj Rooth bruiloft dj Moddergat bruiloft dj Ameide bruiloft dj Espel bruiloft dj Hoogkerk bruiloft dj Schoondijke bruiloft dj Makkinga bruiloft dj Empe bruiloft dj Terneuzen bruiloft dj Oosterhuizen bruiloft dj Spijk bruiloft dj Eppenhuizen bruiloft dj Rectum bruiloft dj Gaanderen bruiloft dj Gouwe bruiloft dj Tjalleberd bruiloft dj Oostwaard bruiloft dj Spierdijk bruiloft dj Oldelamer bruiloft dj Nieuwer-Amstel bruiloft dj Schelluinen