Bruiloftsfeest met dj in Toldijk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Toldijk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Toldijk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Toldijk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Toldijk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Toldijk Prijzen bruiloft dj Toldijk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Fidan

We hadden een hele prettige kennismaking met Bob waardoor we ons al snel vertrouwd voelden om met hem verder te gaan. Aangezien we een hele diverse groep hadden 's avonds met een mix van jong en oud, maar met name met 2 verschillende culturen, vonden we het wel enorm spannend hoe dit zou uitpakken. Het contact vooraf was heel prettig waardoor we goed konden aangezien waar rekening mee gehouden kon worden. Op de avond zelf kwam alles perfect samen waardoor we geen moment spijt hadden van onze keus voor DJ Diyo. Na de bruiloft ook alleen maar positieve ervaringen gehoord over zijn manier van draaien. Ondanks de warmte kreeg hij het toch voor elkaar om de dansvloer de hele avond gevuld te krijgen. Dikke aanrader dus wat ons betreft!

Feestdatum: 2024-05-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Karin

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren

Feestdatum: 2022-07-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Axel

Wij zijn uitermate tevreden over DJ Diyo, alles is erg professioneel geregeld en aan alles is gedacht. In het online portaal is alles voor zowel het bruidspaar alsmede de ceremoniemeesters in te zien en te regelen, dit maakte het erg makkelijk. We hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad met een goede mix van muziek voor al onze gasten (van jong tot oud). Wij zouden DJ Diyo aan iedereen aanraden!

Feestdatum: 2024-06-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Eemster bruiloft dj Rha bruiloft dj Saasveld bruiloft dj Meteren bruiloft dj Lonneker bruiloft dj Numansdorp bruiloft dj Buchten bruiloft dj Leuvenum bruiloft dj Diergaarde bruiloft dj Lageland bruiloft dj Witmarsum bruiloft dj Witteveen bruiloft dj Wildervank bruiloft dj Slappeterp bruiloft dj Wolphaartsdijk bruiloft dj De Langstraat bruiloft dj Meliskerke bruiloft dj Nulland bruiloft dj Achterbroek bruiloft dj Frederiksoord bruiloft dj Tungelroy bruiloft dj Zuidland bruiloft dj Waverveen bruiloft dj Schilberg bruiloft dj Middelijk