Bruiloftsfeest met dj in Urk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Urk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Urk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Urk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Urk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Urk Prijzen bruiloft dj Urk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 609 recensies.

Annemarie geeft een 9

Bruiloft Koningshof 3 maart 2017 te Urk

Bob hartelijk dank dat jij onze DJ op onze bruiloft wilde zijn! Het was fantastisch! Groeten, Johan & Annemarie


Feestdatum: 2017-03-03
Feestlocatie: Koningshof te Urk

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Urk

KoningshofKoningshof
Staartweg 20
8321 NB Urk
0527651651
Restaurant  Het AchterhuisRestaurant Het Achterhuis
Burgemeester J. Schipperskade 2
8321 EH Urk
0527-686520
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oldeouwer bruiloft dj Vorchten bruiloft dj Douvergenhout bruiloft dj Berkenwoude bruiloft dj Papenhoven bruiloft dj Sijbrandahuis bruiloft dj Amen bruiloft dj Merklebeek bruiloft dj Griete bruiloft dj Diphoorn bruiloft dj Zuidbarge bruiloft dj Beutenaken bruiloft dj Zwartebroek bruiloft dj Deersum bruiloft dj Wechterholt bruiloft dj Noordwolde bruiloft dj Puttershoek bruiloft dj Schafelt bruiloft dj Darp bruiloft dj Ruigoord bruiloft dj Bentveld bruiloft dj Eerde bruiloft dj Valthe bruiloft dj Klein Breedenbroek bruiloft dj Kubaard