Bruiloftsfeest met dj in Vaassen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Vaassen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Vaassen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Vaassen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Vaassen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Vaassen Prijzen bruiloft dj Vaassen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 609 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Vaassen

Koetshuis Bij Kasteel CannenburchKoetshuis bij Kasteel Cannenburch
Maarten van Rossumplein 2
8171 EB Vaassen
0578571501
De WiekenDe Wieken
Molenstraat 15
8171 CE Vaassen
0578571308
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Luntershoek bruiloft dj Buitenkaag bruiloft dj De Klencke bruiloft dj Twisk bruiloft dj Hensbroek bruiloft dj Oostwold bruiloft dj Rhederveld bruiloft dj Meerveld bruiloft dj De Steeg bruiloft dj Ell bruiloft dj Amsterdamscheveld bruiloft dj Nieuw-Heeten bruiloft dj Barneveld bruiloft dj Walem bruiloft dj Varsseveld bruiloft dj Oud-Leusden bruiloft dj Herbaijum bruiloft dj Schiebroek bruiloft dj Schettens bruiloft dj Wetzens bruiloft dj Scherpenzeel bruiloft dj Kilder bruiloft dj Wateren bruiloft dj Marrum bruiloft dj Oosthuizen