Bruiloftsfeest met dj in Vollenhove

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Vollenhove tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Vollenhove zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Vollenhove muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Vollenhove bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Vollenhove Prijzen bruiloft dj Vollenhove

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 608 recensies.

Jolanda geeft een 9

Bruiloft De Burght 26 mei 2017 te Vollenhove

Zeer professioneel. De dj weet een goede sfeer op te bouwen. Duidelijke communicatie. Top feest gehad!


Feestdatum: 2017-05-26
Feestlocatie: De Burght te Vollenhove
Drive-in show De Burght

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Vollenhove

Landgoed OldruitenborghLandgoed Oldruitenborgh
Groenestraat 24
8325 AZ Vollenhove
0527244600
De BurghtDe Burght
G. van Rhenenlaan 2
8325 EX Vollenhove
0527242151
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Doenrade bruiloft dj Uitgeest bruiloft dj Exmorra bruiloft dj Bruchterveld bruiloft dj Hertme bruiloft dj Oost-Knollendam bruiloft dj Steenbergen bruiloft dj Terblijt bruiloft dj Franeker bruiloft dj Tiengeboden bruiloft dj Woold bruiloft dj Den Ham bruiloft dj Garmerwolde bruiloft dj Ter Apel bruiloft dj Wedde bruiloft dj Suameer bruiloft dj Botlek bruiloft dj Blija bruiloft dj Stiens bruiloft dj Broekhuizen bruiloft dj Buiksloot bruiloft dj Ruurlo bruiloft dj Leiderdorp bruiloft dj Ochten bruiloft dj Grafhorst