Bruiloftsfeest met dj in Voorst

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Voorst tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Voorst zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Voorst muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Voorst bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Voorst Prijzen bruiloft dj Voorst

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Kim geeft een 10

Bruiloft Brodazz Beach 22 juni 2019 te Voorst

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.


Feestdatum: 2019-06-22
Feestlocatie: Brodazz Beach te Voorst
Drive-in show Brodazz Beach

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Voorst

Brodazz BeachBrodazz Beach
Zandwal 1
7383 RP Voorst
0626970710
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Leuven bruiloft dj Langeraar bruiloft dj Burgervlotbrug bruiloft dj Noordeinde bruiloft dj Augustinusga bruiloft dj Darp bruiloft dj Lewedorp bruiloft dj Nijeholtpade bruiloft dj De Loo bruiloft dj Maasbracht bruiloft dj Oosterwijk bruiloft dj Wichmond bruiloft dj Oudeschans bruiloft dj Kerkbuurt bruiloft dj Aalbeek bruiloft dj Wolfhagen bruiloft dj St. Annaparochie bruiloft dj Meppen bruiloft dj Herxen bruiloft dj Santpoort-Noord bruiloft dj Baarn bruiloft dj Zwolle bruiloft dj Gennep bruiloft dj Ternaard bruiloft dj Wieldrecht