Bruiloftsfeest met dj in Wielder

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Wielder tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Wielder zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Wielder muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Wielder bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Wielder Prijzen bruiloft dj Wielder

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Istvan

DJ Diyo is zeer professioneel en prettig om mee samen te werken. Vooraf werden duidelijk onze wensen in kaart gebracht en uiteindelijk hebben we een geweldig feest gehad! Ontzettend veel positieve reacties hebben we gekregen. DJ Diyo is echt een aanrader.

Feestdatum: 2024-06-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ootmarsum bruiloft dj Rooth bruiloft dj Haulerwijk bruiloft dj Boven-Leeuwen bruiloft dj St. Maarten bruiloft dj Harkstede bruiloft dj Wierum bruiloft dj Hilversum bruiloft dj Leijenbroek bruiloft dj Ooij bruiloft dj Haaksbergen bruiloft dj Keutenberg bruiloft dj Westerhaar-Vriezenveensewijk bruiloft dj Tjerkwerd bruiloft dj Loon bruiloft dj Echt bruiloft dj De Steeg bruiloft dj Wieuwerd bruiloft dj Oudorp bruiloft dj Oud-Annerveen bruiloft dj Heenvliet bruiloft dj Brouwershaven bruiloft dj Kerkwijk bruiloft dj Boerhaar bruiloft dj Nijelamer