Bruiloftsfeest met dj in Wijhe

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Wijhe tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Wijhe zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Wijhe muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Wijhe bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Wijhe Prijzen bruiloft dj Wijhe

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 708 recensies.

Marit geeft een 10

Bruiloft Logtenberg 9 september 2023 te Wijhe

Iedereen heeft zijn benen onder het lijf vandaan gedanst! Dus de sfeer was grandioos. Echt geweldig!!


Feestdatum: 2023-09-09
Feestlocatie: Logtenberg te Wijhe
Drive-in show Logtenberg
Marianne geeft een 10

Bruiloft Logtenberg 19 mei 2022 te Wijhe

Lieve Bob, Wat heb jij een feestje gemaakt van onze bruiloft. Vanaf het moment dat we bij je binnen kwamen voor een kennismakingsgesprek wisten we dat het goed moest komen qua muziek als jij onze DJ zou zijn! Je professionaliteit straalt van jou en je apparatuur af. We zouden je zeker aanraden! Want nogmaals ons feestje was echt een enorm feest dankzij jouw bijdrage! Liefs Armand en Marianne


Feestdatum: 2022-05-19
Feestlocatie: Logtenberg te Wijhe
Drive-in show Logtenberg
Sabine geeft een 9

Bruiloft Logtenberg 13 oktober 2017 te Wijhe

Onze ervaring is ontzettend goed! DJ Diyo voelt de sfeer op het feest goed aan en weet de dansvloer gevuld te houden!


Feestdatum: 2017-10-13
Feestlocatie: Logtenberg te Wijhe
Drive-in show Logtenberg

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Wijhe

LogtenbergLogtenberg
Boerhaar 16
8131 SW Wijhe
0570521277
Bruiloft DJ Diyo
9.4
708
1
10
Reactie van: Iris

Bob is een hele toegankelijke man. Zakelijk in zijn communicatie, maar erg betrokken in de voorbereiding. Alles is mogelijk qua licht, geluid en muziek. Zijn website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk! Bob heeft zelfs de moeite genomen om contact op te nemen met de ceremoniemeester om de laatste details door te nemen. Hartstikke bedankt voor alles Bob, het was een top feest! We zullen jou zeker aanraden bij anderen!

Feestdatum: 2023-06-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Karin

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren

Feestdatum: 2022-07-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Laura

DJ Diyo - Bob - is zeer prettig in de communicatie, komt afspraken na en denkt met je mee. Hij was een heel goede toevoeging aan ons fantastische feest, we hebben heerlijk gedanst op heel diverse nummers en hij weet ze op de juiste manier in elkaar over te laten lopen. Kortom: hij heeft er een goed feest van gemaakt en verschillende stijlen en jaren op een perfecte manier laten horen! Dank!

Feestdatum: 2023-09-02 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Smalle Ee bruiloft dj Velswijk bruiloft dj Oudega bruiloft dj Gietersebrug bruiloft dj De Glind bruiloft dj Warns bruiloft dj Ouwsterhaule bruiloft dj Midwoud bruiloft dj Elsloo bruiloft dj De Hoef bruiloft dj Kallenkote bruiloft dj Bornerbroek bruiloft dj Limmen bruiloft dj Oudesluis bruiloft dj Sijbekarspel bruiloft dj Absdale bruiloft dj Heugem bruiloft dj Vreeland bruiloft dj Bozum bruiloft dj Lettelbert bruiloft dj Eem West bruiloft dj Nieuwe Statenzijl bruiloft dj Aalbeek bruiloft dj Stavenisse bruiloft dj Ede