Bruiloftsfeest met dj in Wijhe

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Wijhe tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Wijhe zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Wijhe muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Wijhe bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Wijhe Prijzen bruiloft dj Wijhe

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 700 recensies.

Marit geeft een 10

Bruiloft Logtenberg 9 september 2023 te Wijhe

Iedereen heeft zijn benen onder het lijf vandaan gedanst! Dus de sfeer was grandioos. Echt geweldig!!


Feestdatum: 2023-09-09
Feestlocatie: Logtenberg te Wijhe
Drive-in show Logtenberg
Marianne geeft een 10

Bruiloft Logtenberg 19 mei 2022 te Wijhe

Lieve Bob, Wat heb jij een feestje gemaakt van onze bruiloft. Vanaf het moment dat we bij je binnen kwamen voor een kennismakingsgesprek wisten we dat het goed moest komen qua muziek als jij onze DJ zou zijn! Je professionaliteit straalt van jou en je apparatuur af. We zouden je zeker aanraden! Want nogmaals ons feestje was echt een enorm feest dankzij jouw bijdrage! Liefs Armand en Marianne


Feestdatum: 2022-05-19
Feestlocatie: Logtenberg te Wijhe
Drive-in show Logtenberg
Sabine geeft een 9

Bruiloft Logtenberg 13 oktober 2017 te Wijhe

Onze ervaring is ontzettend goed! DJ Diyo voelt de sfeer op het feest goed aan en weet de dansvloer gevuld te houden!


Feestdatum: 2017-10-13
Feestlocatie: Logtenberg te Wijhe
Drive-in show Logtenberg

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Wijhe

LogtenbergLogtenberg
Boerhaar 16
8131 SW Wijhe
0570521277
Bruiloft DJ Diyo
9.4
700
1
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Fedde

Een enorm bekwame DJ die zijn ervaring heel goed weet te benutten. Vooraf enorm duidelijk in de afspraken en heeft keurige mailtjes om je aan het e.e.a. te herinneren. Je bent zelf erg vrij in de keuzes die gemaakt worden en hoe je het wilt hebben, Bob is hier enorm flexibel in. Tijdens onze bruiloft hebben we hem niet zien binnenkomen, maar toen we de feestzaal binnen kwamen was alles top in orde. Het geluid was geweldig, ook in afstemming met de pianist en zangeres die er aan het begin waren, de lichten waren top en zijn muziekkeuze aangevuld met onze playlist kwam voor ons en de gasten geweldig tot leven. Niet eerder hebben wij dusdanig fanatiek 5 uur lang op de dansvloer gestaan. Ook een week na ons mooie feest krijgen wij nog altijd complimenten over de sfeer/muziek en aankleding. We hebben volop genoten.

Feestdatum: 2023-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Michael

Het was voor ons echt een droombruiloft. Alles klopte en daar hoorde de DJ ook bij. Fijne communicatie en snelle reactie op vragen. Bob voelt perfect aan welke muziek er nodig is om iedereen het naar zijn zin te maken en voelt heel goed aan wat voor muziek er nodig is om Iedereen de dansvloer op te krijgen. Wij hebben een top avond gehad!

Feestdatum: 2022-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Veld-Oostenrijk bruiloft dj Steendam bruiloft dj Groenekan bruiloft dj Eleveld bruiloft dj Startenhuizen bruiloft dj Appeltern bruiloft dj Soestdijk bruiloft dj Enspijk bruiloft dj Duivendijke bruiloft dj Koningslust bruiloft dj De Hoek bruiloft dj Offenbeek bruiloft dj Schenkeldijk bruiloft dj Weijerswold bruiloft dj Poortvliet bruiloft dj Langezwaag bruiloft dj Groote Keeten bruiloft dj Santpoort-Noord bruiloft dj Nieuwer-Amstel bruiloft dj Klijndijk bruiloft dj Norg bruiloft dj Callantsoog bruiloft dj Hulst bruiloft dj Zwagerveen bruiloft dj Berg