Bruiloftsfeest met dj in Winschoten

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Winschoten tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Winschoten zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Winschoten muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Winschoten bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Winschoten Prijzen bruiloft dj Winschoten

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Geert geeft een 10

Bedrijfsfeest Brandweer Kazerne Winschoten 13 april 2019 te Winschoten

Deze man is van harte aanbevolen. Er word geleverd wat gevraagd word.


Feestdatum: 2019-04-13
Feestlocatie: Brandweer Kazerne Winschoten te Winschoten

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Winschoten

Brandweer Kazerne WinschotenBrandweer Kazerne Winschoten
Molenweg 2
9675 JC Winschoten
0881625000
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Botlek bruiloft dj Blauwkapel bruiloft dj Cornwerd bruiloft dj De Tike bruiloft dj Beuningen bruiloft dj Klarenbeek bruiloft dj Heemskerk bruiloft dj Lewedorp bruiloft dj Munstergeleen bruiloft dj Schouwen bruiloft dj Laag-Soeren bruiloft dj Ijzendoorn bruiloft dj Marienvelde bruiloft dj Ouddorp bruiloft dj Zijpersluis bruiloft dj Grootebroek bruiloft dj Zuidland bruiloft dj Witmarsum bruiloft dj Haskerhorne bruiloft dj Broeksittard bruiloft dj Oude Bildtzijl bruiloft dj Emminkhuizen bruiloft dj Dieteren bruiloft dj Kropswolde bruiloft dj Ophemert