Bruiloftsfeest met dj in Wirdum

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Wirdum tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Wirdum zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Wirdum muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Wirdum bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Wirdum Prijzen bruiloft dj Wirdum

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 617 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Wirdum

't Regthuys't Regthuys
Fromaweg 1
9917 PK Wirdum
0596571890
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Anna Paulowna bruiloft dj Hollum bruiloft dj St. Annaparochie bruiloft dj Eys bruiloft dj Kalkwijk bruiloft dj Oranjedorp bruiloft dj Waverveen bruiloft dj Steenderen bruiloft dj Weert bruiloft dj Almere-Buiten bruiloft dj Hout-Blerick bruiloft dj Sparjebird bruiloft dj Etersheim bruiloft dj Geysteren bruiloft dj Zuurdijk bruiloft dj Middelharnis bruiloft dj Oosterend bruiloft dj Millingen a/d Rijn bruiloft dj Ten Esschen bruiloft dj Oldenzaal bruiloft dj Broek bruiloft dj De Koog bruiloft dj Nieuwland bruiloft dj Dulder bruiloft dj Berkmeer