Bruiloftsfeest met dj in Zelhem

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zelhem tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zelhem zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zelhem muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zelhem bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zelhem Prijzen bruiloft dj Zelhem

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zelhem

Het Witte PaardHet Witte Paard
Ruurloseweg 1
7021 HA Zelhem
0314-621227
't Wolfershuus't Wolfershuus
Ruurloseweg 42
7025 CS Zelhem
0314621340
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Meijel bruiloft dj Hoevelaken bruiloft dj Zuid-Scharwoude bruiloft dj Ammerstol bruiloft dj Mijzen bruiloft dj Kerkwerve bruiloft dj Camperduin bruiloft dj Hulsen bruiloft dj Sparjebird bruiloft dj Tibma bruiloft dj Kloosterveen bruiloft dj Velsen-Noord bruiloft dj Schoonebeek bruiloft dj Maalbroek bruiloft dj Duurswoude bruiloft dj Wijdenes bruiloft dj Saaxumhuizen bruiloft dj Vlaardingen bruiloft dj Katwijk a/d Rijn bruiloft dj De Woude bruiloft dj Zuidland bruiloft dj Friens bruiloft dj Akmarijp bruiloft dj Folsgare bruiloft dj Miste