Bruiloftsfeest met dj in Zoetermeer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zoetermeer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zoetermeer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zoetermeer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zoetermeer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zoetermeer Prijzen bruiloft dj Zoetermeer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 617 recensies.

Casper geeft een 9

Bruiloft Hofstede Meerzigt 10 november 2018 te Zoetermeer

Bob voelt de sfeer goed aan past hierop de muziek aan zodat er een echte party ontstaat.


Feestdatum: 2018-11-10
Feestlocatie: Hofstede Meerzigt te Zoetermeer
Drive-in show Hofstede Meerzigt

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zoetermeer

Hofstede Meerzigt Hofstede Meerzigt
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer
0793515902
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Reduzum bruiloft dj Krewerd bruiloft dj Arcen bruiloft dj Duurswoude bruiloft dj De Marshoek bruiloft dj Cabouw bruiloft dj Abshoven bruiloft dj Oud-Dijk bruiloft dj Nieuwe-Tonge bruiloft dj Houthem bruiloft dj Albergen bruiloft dj Huis ter Heide bruiloft dj Noordwijk bruiloft dj Merselo bruiloft dj Katwoude bruiloft dj Barendrecht bruiloft dj Rhienderen bruiloft dj Panningen bruiloft dj Wetering bruiloft dj Gelderingen bruiloft dj Oenkerk bruiloft dj Kamerik bruiloft dj Den Haag bruiloft dj Berkum bruiloft dj St. Philipsland