Bruiloftsfeest met dj in Zoetermeer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zoetermeer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zoetermeer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zoetermeer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zoetermeer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zoetermeer Prijzen bruiloft dj Zoetermeer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Casper geeft een 9

Bruiloft Hofstede Meerzigt 10 november 2018 te Zoetermeer

Bob voelt de sfeer goed aan past hierop de muziek aan zodat er een echte party ontstaat.


Feestdatum: 2018-11-10
Feestlocatie: Hofstede Meerzigt te Zoetermeer
Drive-in show Hofstede Meerzigt

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zoetermeer

Hofstede Meerzigt Hofstede Meerzigt
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer
0793515902
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Elburg bruiloft dj Kloosterveen bruiloft dj Othene bruiloft dj Berg bruiloft dj Breezanddijk bruiloft dj Vegelinsoord bruiloft dj Leuken bruiloft dj Ijsselmuiden bruiloft dj Kapelle bruiloft dj Dortherhoek bruiloft dj Itteren bruiloft dj Reeuwijk-Dorp bruiloft dj Zuidbarge bruiloft dj Schoonloo bruiloft dj Noordscheschut bruiloft dj Gietelo bruiloft dj Leersum bruiloft dj St. Maartensdijk bruiloft dj Oosterwolde bruiloft dj Empel bruiloft dj Honselersdijk bruiloft dj Minnertsga bruiloft dj Leiderdorp bruiloft dj Hazerswoude-Dorp bruiloft dj Nederlangbroek