Bruiloftsfeest met dj in Zoetermeer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zoetermeer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zoetermeer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zoetermeer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zoetermeer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zoetermeer Prijzen bruiloft dj Zoetermeer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Casper geeft een 9

Bruiloft Hofstede Meerzigt 10 november 2018 te Zoetermeer

Bob voelt de sfeer goed aan past hierop de muziek aan zodat er een echte party ontstaat.


Feestdatum: 2018-11-10
Feestlocatie: Hofstede Meerzigt te Zoetermeer
Drive-in show Hofstede Meerzigt

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zoetermeer

Hofstede Meerzigt Hofstede Meerzigt
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer
0793515902
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Selena

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Schuilingsoord bruiloft dj Zwanenburg bruiloft dj Van Ewijcksluis bruiloft dj Hegge bruiloft dj Wilp bruiloft dj Wichmond bruiloft dj Vledderveen bruiloft dj Nieuwland bruiloft dj Julianadorp bruiloft dj Treebeek bruiloft dj Firdgum bruiloft dj Drempt bruiloft dj Avest bruiloft dj Kaalheide bruiloft dj Deil bruiloft dj Schalkwijk bruiloft dj Nieuw-Dordrecht bruiloft dj Dale bruiloft dj Greup bruiloft dj Marssum bruiloft dj Waarde bruiloft dj Feerwerd bruiloft dj Boskoop bruiloft dj Scheveningen bruiloft dj Scheulder