Bruiloftsfeest met dj in Zoetermeer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zoetermeer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zoetermeer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zoetermeer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zoetermeer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zoetermeer Prijzen bruiloft dj Zoetermeer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 700 recensies.

Casper geeft een 9

Bruiloft Hofstede Meerzigt 10 november 2018 te Zoetermeer

Bob voelt de sfeer goed aan past hierop de muziek aan zodat er een echte party ontstaat.


Feestdatum: 2018-11-10
Feestlocatie: Hofstede Meerzigt te Zoetermeer
Drive-in show Hofstede Meerzigt

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zoetermeer

Hofstede Meerzigt Hofstede Meerzigt
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer
0793515902
Bruiloft DJ Diyo
9.4
700
1
10
Reactie van: Lieke

Wij zijn super blij dat we DJ Diyo geboekt hebben! Hij heeft een top avond verzorgd op onze bruiloft en de muziek sloot super goed aan bij onze groep. Er werd continu enthousiast gedanst en ook de twijfelaars waren uiteindelijk op de dansvloer te vinden.

Feestdatum: 2023-05-18 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Chris

DJ Diyo heeft alles uitstekend onder controle en heeft er bij ons voor gezorgd dat wij onze droomhuwelijk hebben gehad. Wij hadden een moeilijk publiek uit verschillende landen en leeftijden maar dit was voor DJ Diyo geen enkel probleem. Wij zouden hem bij een volgend feest zeker weer boeken!

Feestdatum: 2023-08-12 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Laura

DJ Diyo - Bob - is zeer prettig in de communicatie, komt afspraken na en denkt met je mee. Hij was een heel goede toevoeging aan ons fantastische feest, we hebben heerlijk gedanst op heel diverse nummers en hij weet ze op de juiste manier in elkaar over te laten lopen. Kortom: hij heeft er een goed feest van gemaakt en verschillende stijlen en jaren op een perfecte manier laten horen! Dank!

Feestdatum: 2023-09-02 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Anerveen bruiloft dj Windraak bruiloft dj Serooskerke bruiloft dj Almere bruiloft dj Miste bruiloft dj Brakel bruiloft dj Klazienaveen bruiloft dj Zeijen bruiloft dj Drie bruiloft dj Klimmen bruiloft dj Vorden bruiloft dj St. Maartensbrug bruiloft dj Echtenerbrug bruiloft dj Ovezande bruiloft dj Echten bruiloft dj Terwispel bruiloft dj Vinkeveen bruiloft dj Marienberg bruiloft dj Lelystad-Haven bruiloft dj Den Ilp bruiloft dj Maasvlakte bruiloft dj Tjerkwerd bruiloft dj Smeermaas bruiloft dj Bergen bruiloft dj Oud-Leusden