Bruiloftsfeest met dj in Zuidoostbeemster

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zuidoostbeemster tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zuidoostbeemster zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zuidoostbeemster muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zuidoostbeemster bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zuidoostbeemster Prijzen bruiloft dj Zuidoostbeemster

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 708 recensies.

Ashlyn geeft een 10

Bruiloft Fort Resort Beemster 21 mei 2022 te Zuidoostbeemster

Voor elk feestje zouden wij DJ diyo aanraden. Voelt goed aan wat het publiek aan het dansen en feesten krijgt.


Feestdatum: 2022-05-21
Feestlocatie: Fort Resort Beemster te Zuidoostbeemster
Drive-in show Fort Resort Beemster

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zuidoostbeemster

Fort Resort BeemsterFort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
0299682200
Bruiloft DJ Diyo
9.4
708
1
10
Reactie van: Wendy

Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van onze gasten. Hij zorgde ook voor muziek toen ik met mijn vader naar voren liep, en na het tekenen toen we richting onze taart gingen en voor openingsdans en zorgde ervoor dat iedereen om ons heen stond! De dj heeft goed geluisterd naar onze muzieksmaak, en heeft mensen op de vloer gekregen waarvan we het niet hadden verwacht. Van eerste tot laatste contact verliep soepel en reageerde altijd op de appjes en mails. Het was een mooi en zeer geslaagd feestje! We zullen je ook zeker aanraden!!

Feestdatum: 2022-09-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Eveline

Super fijn contact gehad met Bob voorafgaand aan het feest. Ook 2x zonder problemen de datum aangepast ivm Corona. Uiteindelijk een knallend feest, super goede muziek die aansloot bij de gasten. Iedereen heeft de hele avond gedanst en kregen van iedereen complimenten over de DJ. Super blij met onze keuze en zouden hem aan iedereen aanbevelen, alles was top!

Feestdatum: 2023-03-04 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Jan

DJ DIO wil voorafgaande aan het feest zoveel mogelijk informatie van je. Dat vind je weer terug in de presentatie en de muziekkeuze op het feest. De muziek die hij dan draait is muziek van en voor jou en voor je gasten. Al met al zorgt zijn optreden dat het een zeer geslaagde avond wordt. Deze DJ weet door zijn ervaring hoe een feest een FEEST wordt. Top !!!

Feestdatum: 2023-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj St. Jansklooster bruiloft dj Nijelamer bruiloft dj Dieteren bruiloft dj Schelle bruiloft dj Ruinen bruiloft dj Baaiduinen bruiloft dj Scharwoude bruiloft dj St. Maartensdijk bruiloft dj Oldeholtpade bruiloft dj Schuilenburg bruiloft dj Tietjerk bruiloft dj Mnein bruiloft dj Streefkerk bruiloft dj Veenhuizen bruiloft dj Doldersum bruiloft dj Nieuw-Wehl bruiloft dj Tergracht bruiloft dj Metslawier bruiloft dj Jistrum bruiloft dj Vinkeveen bruiloft dj Vlodrop-Station bruiloft dj Schandelo bruiloft dj Den Hool bruiloft dj Goedereede bruiloft dj Balk