Bruiloftsfeest met dj in Zutphen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zutphen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zutphen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zutphen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zutphen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zutphen Prijzen bruiloft dj Zutphen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

Liza geeft een 9

Bruiloft Le Rideau 31 december 2016 te Zutphen

DJ Diyo heeft alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het moment dat we hem mailden tot de afhandeling na ons feest, geweldig! Hij maakte ons feest tot een groot dansfestijn, waarbij hij perfect aanvoelde welke sfeer wij wilden! Top DJ!


Feestdatum: 2016-12-31
Feestlocatie: Le Rideau te Zutphen
Drive-in show Le Rideau
Saskia geeft een 9

Verjaardagsfeest Koelhuis 29 oktober 2016 te Zutphen

Heel fijn aanwezig tijdens feest. Zijn timing is perfect en hij luistert heel goed naar je vragen.


Feestdatum: 2016-10-29
Feestlocatie: Koelhuis te Zutphen
Drive-in show Koelhuis

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zutphen

KoelhuisKoelhuis
Parkstraat 1
7202 AD Zutphen
0643235669
Bruiloft DJ Diyo
9.4
706
1
10
Reactie van: Feline

Wij hebben DJ Diyo 6 jaar geleden op onze bruiloft als DJ gehad. We hebben hier zulke positieve reacties op gehad en zelf vonden we ook dat de muziek super goed geregeld was dat we afgelopen juni hem weer hebben geboekt voor mijn verjaardagsfeest! De muziek was weer tot in de puntjes geregeld, hij weet goed de sfeer er in te houden en de dansvloer was continu gevuld! Wij hebben genoten en zullen zeker in de toekomst nog een keer gebruik maken van DJ Diyo zijn diensten, en raden hem bij iedereen aan!!

Feestdatum: 2023-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Danny

DJ Diyo is een fantastisch professionele dj die de muziek perfect wist af te stemmen op onze gasten. Hij kreeg mijn ouders van 78 en 83 jaar zelfs aan het dansen maar ook de jeugdigen onder onze waren lekker aan het dansen. Bob is bovenal een fijne vent met een prettige persoonlijkheid. Duidelijk, enthousiast en erg fijn om mee te werken. Zijn show vonden we ook erg prachtig uitgewerkt. Aanrader!

Feestdatum: 2023-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Rijnsaterwoude bruiloft dj Bakhuizen bruiloft dj Nijezijl bruiloft dj Keten bruiloft dj Wergea bruiloft dj Oldekerk bruiloft dj Balkbrug bruiloft dj Folsgare bruiloft dj Brantgum bruiloft dj Spijkenisse bruiloft dj Marienberg bruiloft dj Zuiderflevo bruiloft dj Schimmert bruiloft dj Lelystad bruiloft dj Wervershoof bruiloft dj Twijzelerheide bruiloft dj Gerkesklooster bruiloft dj Lisse bruiloft dj Spankeren bruiloft dj Vlake bruiloft dj Houthem bruiloft dj Oostum bruiloft dj Neede bruiloft dj Emst bruiloft dj Eexta