Bruiloftsfeest met dj in Zutphen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zutphen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zutphen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zutphen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zutphen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zutphen Prijzen bruiloft dj Zutphen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Liza geeft een 9

Bruiloft Le Rideau 31 december 2016 te Zutphen

DJ Diyo heeft alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het moment dat we hem mailden tot de afhandeling na ons feest, geweldig! Hij maakte ons feest tot een groot dansfestijn, waarbij hij perfect aanvoelde welke sfeer wij wilden! Top DJ!


Feestdatum: 2016-12-31
Feestlocatie: Le Rideau te Zutphen
Drive-in show Le Rideau
Saskia geeft een 9

Verjaardagsfeest Koelhuis 29 oktober 2016 te Zutphen

Heel fijn aanwezig tijdens feest. Zijn timing is perfect en hij luistert heel goed naar je vragen.


Feestdatum: 2016-10-29
Feestlocatie: Koelhuis te Zutphen
Drive-in show Koelhuis

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zutphen

KoelhuisKoelhuis
Parkstraat 1
7202 AD Zutphen
0643235669
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oost Souburg bruiloft dj Ijzevoorde bruiloft dj Catsop bruiloft dj Lioessens bruiloft dj Rothem bruiloft dj Lengel bruiloft dj Ravenswaaij bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Sonnega bruiloft dj Kornwerderzand bruiloft dj Herkenbosch bruiloft dj Wielder bruiloft dj Offenbeek bruiloft dj Willemsoord bruiloft dj Keijenborg bruiloft dj Giessen-Oudekerk bruiloft dj Koudum bruiloft dj Hattemerbroek bruiloft dj Welsum bruiloft dj Gortel bruiloft dj Wolphaartsdijk bruiloft dj Katwijkerlaan bruiloft dj Kortgene bruiloft dj Blokland bruiloft dj Kollum