Bruiloftsfeest met dj in Zutphen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Zutphen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zutphen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Zutphen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Zutphen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Zutphen Prijzen bruiloft dj Zutphen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Liza geeft een 9

Bruiloft Le Rideau 31 december 2016 te Zutphen

DJ Diyo heeft alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het moment dat we hem mailden tot de afhandeling na ons feest, geweldig! Hij maakte ons feest tot een groot dansfestijn, waarbij hij perfect aanvoelde welke sfeer wij wilden! Top DJ!


Feestdatum: 2016-12-31
Feestlocatie: Le Rideau te Zutphen
Drive-in show Le Rideau
Saskia geeft een 9

Verjaardagsfeest Koelhuis 29 oktober 2016 te Zutphen

Heel fijn aanwezig tijdens feest. Zijn timing is perfect en hij luistert heel goed naar je vragen.


Feestdatum: 2016-10-29
Feestlocatie: Koelhuis te Zutphen
Drive-in show Koelhuis

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Zutphen

KoelhuisKoelhuis
Parkstraat 1
7202 AD Zutphen
0643235669
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Rheden bruiloft dj De Marshoek bruiloft dj Vledderveen bruiloft dj Oostwold bruiloft dj Steenderen bruiloft dj Vierpolders bruiloft dj Ursem bruiloft dj Weerdinge bruiloft dj Nijeholtwolde bruiloft dj De Horst bruiloft dj Lottum bruiloft dj Hoogezand bruiloft dj St. Nicolaasga bruiloft dj Suawoude bruiloft dj Renswoude bruiloft dj Uitwellingerga bruiloft dj Eeserveen bruiloft dj Manderveen bruiloft dj Megchelen bruiloft dj Raard bruiloft dj Wagenborgen bruiloft dj Veessen bruiloft dj Westzaan bruiloft dj Melderslo bruiloft dj Duurswoude