Ontvang geheel vrijblijvend een offerte

Wat goed dat je een offerte bij mij wilt aanvragen! Leuk om te weten dat mijn werkwijze en show je aanspreekt. Nadat jij alle gegevens hebt ingevuld die ik nodig heb, ga ik gelijk voor je aan de slag! Begin hieronder met het selecteren van de feestdatum en klik dan op 'Ga naar stap 2'.

Feestlocatie:

Onderstaand moet je de naam van de feestlocatie invullen. Indien de feestlocatie bij mij al bekend is, worden de overige gegevens automatisch ingevuld. Vul alleen de bedrijfsnaam in zoals 'Molenhof' i.p.v. 'De Molenhof'. Vul daarom geen toevoegingen in zoals 'de', 'het', 'kasteel', 'zalencentrum' of 'partycentrum'. Indien er nog geen gegevens bekend zijn, dien je deze zelf even aan te vullen.

Graag wil ik weten of de feestlocatie zich in een milieuzone bevind. Hou ook rekening met de invoering Zero Emissiezone in 2025.

Feestdetails:

Ik snap dat je wellicht nog niet alle details zeker weet. Maar probeer een zo goed mogelijk beeld te schetsen van hoe de perfecte feestavond eruit moet zien.


Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten