Mogelijkheden bruiloft / feest met het Coronavirus

Op dit moment leven we in een bizarre tijd. Na al die jaren dat ik draai heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. Ik hoop ook dat dit snel voorbij is en dat we dit voorlopig nooit meer meemaken.

Al jaren verzorg ik met heel veel plezier feesten voor jong en oud. Ik geniet ervan om jullie gasten te zien dansen en genieten van de muziek en de sfeer. Voorlopig ziet het er helaas naar uit dat ik dit niet meer kan doen.

Voor jullie als opdrachtgever zullen er nu ook veel vragen zijn. Ik heb ze zelf ook! Via deze weg probeer ik jullie op weg te helpen en alvast een aantal vragen te beantwoorden.

Kan ik de bruiloft / feest verplaatsen en wat zijn de kosten hiervan?
Staat jullie bruiloft / feest gepland in de periode dat dit niet mogelijk is in verband met de regels vanuit de overheid? Dan is verplaatsen gratis mits jullie kiezen voor een feestdatum waarop ik nog beschikbaar ben. Tevens dient het feest plaats te vinden voor 31 maart 2021.
Kiezen jullie vooraf al voor zekerheid en gaan jullie het feest verplaatsen zonder beperkingen van de overheid? Dan reken ik hiervoor een kleine vergoeding van € 100,- voor weekenddagen (do - zo) en € 50,- voor verplaatsing naar een maandag, dinsdag en woensdag. Ook hiervoor geldt dat ik beschikbaar moet zijn en dat dit moet plaats vinden voor 31 maart 2021.

Je bent al bezet op onze nieuwe feestdatum, wat nu?
Het kan zijn dat je de bruiloft verplaatst naar een datum waarop ik niet meer beschikbaar ben. In dit geval kan ik niet persoonlijk bij jullie het feest verzorgen. Ik zie dit dan als een annulering van een boeking. Ik zal dan ook de annuleringkosten in rekening brengen zoals vermeld in de algemene voorwaarden. Afhankelijk van de show keuze en datum is het mogelijk om een andere dj in te zetten. Je betaald dan wel een extra vergoeding van € 250,- voor deze dj. Dit is waarschijnlijk goedkoper als het betalen van de annuleringskosten en het boeken van een nieuwe drive-in show. Let op! Dit is niet op elke feestdatum mogelijk!

Het feest verplaatsen na het hoogseizoen 2021 / 2022?
Willen jullie het feest een jaar of twee jaar verplaatsen? Dit kan alleen tegen een extra vergoeding. De vergoeding is afhankelijk van de datum die wordt gekozen. De kosten variëren van € 295,- tot € 495,-. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.

Kan ik gratis annuleren?
Nee, dit kan helaas niet. Mochten jullie het feest gaan annuleren dan gaat dat conform mijn Algemene Voorwaarden. Hiervoor ontvangen jullie een factuur via de email.

Zijn eventuele (extra) kosten verzekerd?
Mocht je op tijd bij een goede bruiloftverzekering een verzekering hebben afgesloten, dan is de kans groot dat je kosten vergoed krijgt als je bruiloft gepland staat binnen de periode dat de overheid verbied 'om te feesten'. Vraag je verzekering wat ze wel / niet uitkeren.

Gelukkig kiezen de meeste opdrachtgevers er voor om er samen uit te komen. Als je slim omgaat met de datum gaat het je geen extra geld kosten. Dat is voor iedereen prettig en een werkbare situatie. Als je toch liever de voorkeur hebt voor een 'juiste datum', dan kan het zijn dat dit kosten met zich mee brengt. Je hebt een keuze en hier kies je bewust voor. Wordt dan niet boos op mij en accepteer de consequenties. Ja, ik vind het ook vervelend dat jullie geplande bruiloft / feest nu niet door kan gaan. Maar ik vind het nog vervelender als ik met mijn gezin eind van dit jaar op straat kom te staan...  

Gepubliceerd op: 12-03-2020

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten