Bruiloft / feest tijdens deze covid 19 periode

Na de speech van onze minister president van afgelopen dinsdag heeft de telefoon bij mij wederom roodgloeiend gestaan met ongeruste en teleurgestelde bruidsparen.
Volledig terecht, want wellicht kan de mooiste dag, op de zorgvuldig uitgezochte datum, wel geen doorgang vinden, of noodgedwongen in een andere vorm.
Ik besef mij terdege dat dit natuurlijk een grote klap voor jullie moet zijn, niet alleen de dag die in gevaar komt maar ook de voorpret die gereduceerd wordt tot nul.

Ik hoop ook op begrip dat dit voor mij een zeer grote klap is, 63 bruiloften die misschien geen doorgang kunnen vinden en de vele verjaardagen, jubileums, personeelsfeesten e.d. die geannuleerd zijn.

Als jullie de bruiloft willen verplaatsen denk ik graag met jullie mee. Maar er zijn wel enkele spelregels nodig om ook financieel gezond te blijven. In de toekomst wil ik ook graag nog andere bruidsparen voorzien van een fantastische avond!

Situatie A: Jullie willen het feest verplaatsen naar een andere datum in 2020.
Dit kan kosteloos op een door mij beschikbare datum.

Situatie B: Jullie willen het feest verplaatsen naar het laagseizoen 2021. Dit zijn de maanden januari, februari, maart, april, oktober, november en december.
Dit kan kosteloos op een door mij beschikbare datum.

Situatie C: Jullie willen het feest verplaatsen naar het hoogseizoen 2021. Dit zijn de maanden mei, juni, juli, augustus en september.
Het verplaatsen van jullie feest naar één van deze maanden kan tegen een meerprijs van € 295,- op een door mij beschikbare datum. Indien jullie gaan voor een maandag, dinsdag, woensdag of zondag dan kan dit kosteloos.

Situatie D: Jullie kiezen voor het verplaatsen een datum waarop ik reeds geboekt ben of gaan de boeking annuleren.
Opdrachtgevers die annuleren, dienen rekening te houden met mijn algemene voorwaarden met betrekking tot annuleren.

Aangepast op: 8 mei 2020

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten