Elk event verdient een top dj!

Elk event groot of klein, er hoort gewoon een goede professionele dj bij te zijn! Muziek is een belangrijk onderdeel om het event de juiste sfeer en imago te geven die het nodig heeft.

Door de jarenlange ervaring als allround dj snap ik heel goed dat de muzikale invulling op het event aangepast moet worden aan de doelgroep. Niet allen de leeftijd of het gezelschap speelt een belangrijke rol, ook de doelstelling van het event is belangrijk. Een doelstelling kan zijn om de gasten van het event te entertainen met volop dansmuziek voor de desbetreffende (specifieke) doelgroep. Ook zijn er genoeg events te bedenken waarbij rustige achtergrond muziek gewenst is. Welk event u ook aan het organiseren bent, ik denk graag met u mee om de muzikale omlijsting goed af te stemmen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak om de ideeën te bespreken.

Run for Kika

Ik ben al jarenlang de muzikale sponser voor de Run for Kika evenementen voor o.a. Ede en Heerenveen.

Terugbel afspraak

Vul hieronder je telefoonnummer in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten