Muziek op maat

Ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfspresentatie of bedrijfsborrel? En weet je nog niet zo goed wat je met de muziek wil doen? Ik help je graag met het organiseren van een bijzonder bedrijfsfeest met de beste muziek.

Afhankelijk van het type feest dat je wilt organiseren kun je er voor kiezen om sfeervolle achtergrondmuziek te laten draaien, zoals jazz, soul of loungemuziek. Wil je liever dat er lekker gedanst en geswingd wordt? Dan kun je er beter voor kiezen voor bijvoorbeeld disco, pop, funk of dance te laten draaien. Er is van alles mogelijk en ik bespreek graag de wensen met je door.

Tijdens het bedrijfsfeest maak ik gebruik van een sfeervolle drive-in show, bestaande uit een professioneel dj-meubel, een geluidsset en summiere verlichting. Als je wil, kun je de drive-in show uitbreiden met toffe extra’s. Wat dacht je van een verlichte dansvloer of een truss carré met een spiegelbol van een halve meter?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om kennis met mij te maken. Dan kunnen we samen eens gaan brainstormen over het feest.

De volgende bedrijven gingen je voor en lieten hun feest door mij verzorgen::

  • Provincie Overijssel
  • Gemeente Zwolle
  • Travers
  • De Veste
  • Dixons Zwolle
  • Sociale Verzekeringsbank (SVB)
Shows & prijzen
* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.
Waarom DJ Diyo?

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten