fotocredit: Trouwen met Thomas

DJ met live entertainment

Twijfelen jullie tussen een dj en een band? Een band voor de sfeer, een dj die alle muziek kan draaien waarop jullie lekker kunnen swingen.

Waarom zou je kiezen? Combineer gewoon het beste van beide! Een dj met drive-in show en live muzikanten. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van een saxofonist met een zangeres. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens.


Erg tof toch, deze combinatie? De live artiesten geven met hun eigen kwaliteit een extra impuls op de dansvloer. Als jullie willen, kan ik een complete avond voor jullie verzorgen inclusief dj, drive-in-show en live artiesten. Ik werk samen met steengoede artiesten uit mijn eigen netwerk. Mensen die hun vak met passie uitvoeren en jullie een topavond bezorgen.

De zangeres en saxofonist zingen / spelen mee op de muziek die ik draai. Muziek vanaf de jaren '70 tot en met de hedendaagse top 40 hits. Er is geen standaard playlist of repoirtoire, alles is mogelijk! Lekker flexibel dus. Zo kan ik goed inspelen op wat er op de dansvloer gebeurt.

Hebben jullie vragen of willen jullie eens langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Kijk op https://www.diyo.nl/contact/kennismaken voor de beschikbare data!

Prijzen DJ-Band shows

Ik ben erg transparant over mijn prijzen. Heldere all-in prijzen voor bijna alle feestlocaties in Nederland. De onderstaande prijzen zijn ook inclusief een zangeres en saxofonist! Opzoek naar een andere combi? Neem dan even contact met mij op via info@diyo.nl.

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten