DJ met Sax op je bruiloft

Heeft dat nou echt zoveel meerwaarde, een saxofonist? Maar natuurlijk! Bekijk het onderstaande filmpje maar eens.


Dit is slechts een kleine impressie van wat er allemaal mogelijk is en wat mijn saxofonist kan. De saxofonist kan namelijk meespelen op diverse muziekstijlen. Bijvoorbeeld op lounge, dance, hip-hop en vanzelfsprekend de 'golden oldies'! De saxofonist improviseert ter plekke op de muziek die ik draai en speelt de juiste vrolijke sax-tunes.

Door deze veelzijdigheid van de saxofonist kan ik gewoon de muziek draaien die wij met elkaar hebben afgesproken en kan ik inspelen op  wat er op de dansvloer gebeurt.

Geen standaard playlist of vast repertoire. Wel de juiste muziekmix voor een fantastisch (huwelijks)feest!Heb jij wel zin in een feest met saxofonist? Plan dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact met mij op.

Prijzen shows met saxofonist

Ik ben erg transparant over mijn prijzen. Heldere all-in prijzen voor bijna alle feestlocaties in Nederland. De onderstaande prijzen zijn ook inclusief een saxofonist!

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten