DJ met een zangeres

Willen jullie iets bijzonders op jullie bruiloft? Heb je dan al eens aan een zangeres gedacht? Erg verassend en is ook leuk te combineren met een saxofonist. Zo heb je een avondvullende show zonder pauzes maar wel met de stijl en sfeer van live entertainment.

Ik werk samen met echte toppers van zangeressen. Zij zullen gedurende de avond enkele blokken live muziek ten gehore brengen. Dus geen karaoke of meezingen met originele muziek. Nee, zij zullen alle nummers live zingen met een eigen karakter. Hierdoor wordt het feest erg bijzonder en uniek!

Op de feestavond zelf bekijk ik samen met de zangeres, welke type muziek gepast is en wanneer we gaan werken met live muziek. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de sfeer op de dansvloer goed blijft en dat het spannend moet blijven. Daarom is de afwisseling en het samenspel tussen mij als dj en de zangeres erg belangrijk.

Meer weten of meer willen horen? Maak dan snel een afspraak in mijn studio zodat we kunnen kennismaken. Dan kan ik je gelijk meer laten zien en horen!

Prijzen shows met zangeres

Ik ben erg transparant over mijn prijzen. Heldere all-in prijzen voor bijna alle feestlocaties in Nederland. De onderstaande prijzen zijn ook inclusief een zangeres!

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten