jubileumfeest

Vier je jubileumfeest met een DJ!

Zijn jullie 150 maanden getrouwd? 25 jaar in dienst? Bestaat jouw bedrijf 50 jaar? Of willen jullie het 25 jarig huwelijksjubileum vieren? Welk jubileum je ook wilt vieren, ik ben je graag van dienst. Met een professionele allround dj halen jullie alles in 'huis' om er een swingend jubileumfeest van te maken.

Een fantastisch jubileumfeest
Goede dansmuziek voor jong en oud is vaak vereist in verband met een gemêleerd gezelschap wat je gaat uitnodigen voor het jubileumfeest. Als allround dj kan ik vele muziekstijlen draaien. Voor een fantastisch jubileumfeest adviseer ik altijd diverse muziek genres te combineren. Als dj mix ik alle platen vakkundig aan elkaar zodat je geen vreemde overgangen hebt of vervelende stiltes. Hierdoor kunnen alle genodigden de hele avond non-stop dansen tijdens het jubileumfeest.

Jij bepaald de muziek voor het jubileum
Ik verzorg graag het jubileumfeest met persoonlijke service. Jij bepaald welke muziek er gedraaid gaat worden. Tijdens het jubileumfeest staat de muziek hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ik vindt het belangrijk dat je een sfeervolle en ongedwongen jubileum tegemoet kan gaan. Daarom neem ik jou alle zorg uit handen als het gaat om de muzikale invulling van het jubileumfeest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om de wensen voor het jubileumfeest te bespreken.

Shows & prijzen jubileumfeest
* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Waarom DJ Diyo?

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten