Bruiloft DJ Slot Doddendael
fotocredit: Photoyou

Feestelijk begin van de week...

Als eerste van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Na een dag vol positieve spanning is het tijd om lekker te ontspannen. Dus voetjes van de vloer en handen in de lucht!

Gaan jullie trouwen op een maandag, dinsdag of woensdag? Dan feest je net zo hard als in het weekend, alleen dan goedkoper!

Trouwen op een maandag, dinsdag of woensdag
Er zijn naast mij nog vele andere trouwleveranciers die hun diensten of locatie met korting aanbieden begin van de week. Alle topleveranciers zorgen voor een onvergetelijke dag en bij de meeste krijg je al snel 10% korting als je trouwt op een maandag, dinsdag of woensdag.

De feestavond
Rond 20:00 uur worden de gasten ontvangen in een fantastische sfeer met op de achtergrond al heerlijke relaxed beats. Na het ontvangst van alle gasten is het tijd voor de opening. Het is een Tango geworden.  De dans verloopt perfect en de bruidsfotograaf maakt prachtige foto's! Dat  moment pakt niemand jullie meer af. Nu trekken jullie de gasten de dansvloer op die lekker gaan feesten. De één gaat helemaal uit zijn plaat op Narcotic, de andere zingt (of schreeuwt ;-) ) heerlijk mee met Abba. En wat later op de avond, als de sfeer er naar is, gaan we van Links naar Rechts met de Snollebollekes. Om 24:00 uur sluiten we af en draaien we nog een allerlaatste plaat. En of het nu maandag, dinsdag of woensdag is. Gegarandeerd heb je zere voeten en schorre stem. Een hele mooie herinnering is gemaakt!

Bruiloft openingsdans

Persoonlijke touch
Geen fan van Snollebollekes of Abba? Vanzelfsprekend bepalen jullie zelf de muziek die ik wel en niet mag draaien op jullie bruiloft. Bij een kennismakingsgesprek in Zwolle neem ik alle wensen en mogelijke opties met jullie door. Ik weet dan precies wat jullie willen en jullie weten dan hoe ik dit ga invullen. Met DJ Diyo ben je verzekerd van prettige communicatie voorafgaand aan de huwelijksdag en een spetterend huwelijksfeest!

Korting of gratis Videogastenboek
Met de MaDiWo deal scoor je 15% korting op één van mijn shows of een gratis videogastenboek tijdens de feestavond! Deze deal is niet geldig op feestdagen en de woensdag voor Hemelvaart.

Onderstaand kun je direct zien wat de prijzen zijn als je kiest voor deze deal.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak om jullie wensen voor de bruiloft te bespreken.

Waarom DJ Diyo?

Bruiloft feest dj Zutphen

ThePerfectWedding.nl
9.8
uit 98 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo

Bruiloft feest dj Zutphen

Bekend van o.a.:

 

Bruiloft feest dj Zutphen

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Prijzen MaDiWo deal

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg & Zeeland en feestzalen op een etage zonder lift. Deze aanbieding is niet geldig op feestdagen en de woensdag voor Hemelvaart.
Reactie van:

Onze ervaring met DJ Diyo is bovenverwachting goed. Bob heeft goed geluisterd naar onze wensen en het feest was dan ook meer dan geslaagd. Zeer professioneel en let op alle details. De saxofonist die aanwezig was maakte het voor ons samen met DJ Diyo compleet! Ontzettend bedankt. Wij kijken terug op een geweldig feest!

Feestdatum: 2022-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vanaf moment 1 wisten wij dat we te maken hadden met een professional die zijn vak verstaat. Als start langskomen op de zaak en dan de mogelijkheden echt kunnen zien, fijn! Vervolgens was alle communicatie via app en mail duidelijk en reageerde DJ Diyo altijd heel snel. De avond van het feest was geweldig. Het was prachtig opgebouwd! Mooie verlichting! Verder is de gehele avond de dansvloer helemaal vol geweest en voelde DJ Diyo feilloos aan welke muziek er gedraaid moest worden. Wij hebben echt een geweldig feest gehad en kunnen niks anders dan complimenten geven voor de DJ! Een echte aanrader dus!!

Feestdatum: 2022-09-16 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten