Bruiloft DJ Slot Doddendael
fotocredit: Photoyou

Feestelijk begin van de week...

Als eerste van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Na een dag vol positieve spanning is het tijd om lekker te ontspannen. Dus voetjes van de vloer en handen in de lucht!

Gaan jullie trouwen op een maandag, dinsdag of woensdag? Dan feest je net zo hard als in het weekend, alleen dan goedkoper!

Trouwen op een maandag, dinsdag of woensdag
Er zijn naast mij nog vele andere trouwleveranciers die hun diensten of locatie met korting aanbieden begin van de week. Alle topleveranciers zorgen voor een onvergetelijke dag en bij de meeste krijg je al snel 10% korting als je trouwt op een maandag, dinsdag of woensdag.

De feestavond
Rond 20:00 uur worden de gasten ontvangen in een fantastische sfeer met op de achtergrond al heerlijke relaxte beats. Na het ontvangst van alle gasten is het tijd voor de opening. Het is een Tango geworden.  De dans verloopt perfect en de bruidsfotograaf maakt prachtige foto's! Dat  moment pakt niemand jullie meer af. Nu trekken jullie de gasten de dansvloer op die lekker gaan feesten. De één gaat helemaal uit zijn plaat op Narcotic, de andere zingt (of schreeuwt ;-) ) heerlijk mee met Abba. En wat later op de avond, als de sfeer er naar is, gaan we van Links naar Rechts met de Snollebollekes. Rond middernacht sluiten we af en draaien we nog een allerlaatste plaat. Of het nu maandag, dinsdag of woensdag is. Gegarandeerd heb je zere voeten en schorre stem. Een hele mooie herinnering is gemaakt!

Bruiloft openingsdans

Persoonlijke touch
Geen fan van Snollebollekes of Abba? Vanzelfsprekend bepalen jullie zelf de muziek die ik wel en niet mag draaien op de bruiloft. Bij een kennismakingsgesprek in Zwolle neem ik alle wensen en mogelijke opties met jullie door. Ik weet dan precies wat jullie willen en jullie weten dan hoe ik dit ga invullen. Met DJ Diyo ben je verzekerd van prettige communicatie voorafgaand aan de huwelijksdag en een spetterend huwelijksfeest!

Kies je korting!
Met de MaDiWo deal scoor je één van de volgende kortingen:
- 10% korting op één van mijn shows of,
- gratis Videogastenboek tijdens de feestavond of,
- 30% korting op de Photobooth / Fotozuil.

Deze deal is niet geldig op feestdagen en de woensdag voor Hemelvaart.

Onderstaand kun je direct zien wat de prijzen zijn als je kiest voor de korting op één van mijn shows.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak om jullie wensen voor de bruiloft te bespreken.

Waarom DJ Diyo?

Bruiloft feest dj Zutphen

ThePerfectWedding.nl
9.8
uit 113 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo

Bruiloft feest dj Zutphen

Bekend van o.a.:

 

Bruiloft feest dj Zutphen

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Prijzen MaDiWo deal

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg, Zeeland en feestzalen op een etage/kelder zonder lift. Voor feestlocaties in een milieuzone en/of zero-emissiezone zullen de kosten voor vergunningen worden doorberekend.

LET OP! Deze aanbieding is niet geldig op feestdagen en de woensdag voor Hemelvaart.
Reactie van:

Vanaf moment 1 wisten wij dat we te maken hadden met een professional die zijn vak verstaat. Als start langskomen op de zaak en dan de mogelijkheden echt kunnen zien, fijn! Vervolgens was alle communicatie via app en mail duidelijk en reageerde DJ Diyo altijd heel snel. De avond van het feest was geweldig. Het was prachtig opgebouwd! Mooie verlichting! Verder is de gehele avond de dansvloer helemaal vol geweest en voelde DJ Diyo feilloos aan welke muziek er gedraaid moest worden. Wij hebben echt een geweldig feest gehad en kunnen niks anders dan complimenten geven voor de DJ! Een echte aanrader dus!!

Feestdatum: 2022-09-16 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vooraf aan onze bruiloft is het contact met Bob altijd fijn en goed geweest, Bob is fijn en rustig in het gesprek. Denkt mee, geeft tips en doet wat hij zegt. Tijdens het feest zijn de voetjes van de vloer gegaan en de gekleurde schuimstokken, ze zijn fantastisch om halverwege de avond in te zetten. Wij kijken er met heel veel plezier op terug!

Feestdatum: 2023-10-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vanaf ons eerste kennismaking (1,5 jaar geleden) hadden wij al een goed gevoel met wat er op de avond zou gaan gebeuren qua muziek. Als pas verloofd stel, kom je in een wereld terecht waarbij je niks af weet. Dj Diyo, heeft met zijn ervaring de juiste tips gegeven, en dacht mee in het proces wat betreft het feest. Daar werd naar geluisterd, en een goede communicatie wat echt een pluspunt is. Wij hadden onze voorkeuren voor bepaalde muziekgenres, maar wouden ook graag dat de rest van de gasten zich net zo zouden vermaken als wij dat deden. Daarvoor heeft Dj Diyo een goeie mix van hetgeen wat wij graag wouden, en de mengeling tussen hetgeen wat sommige gasten wouden horen. Daardoor was de dansvloer vanaf minuut één constant gevuld. Ook vonden we het nummer na de openingsdans, dat dat superleuk aansloeg en passend bij het einde van de openingsdans. Verschillende muziekstijlen waar iedereen van genoten heeft, tot op de dag van vandaag horen wij nog steeds hoe fijn de muziek geregeld was en mede daardoor een succesvolle en vooral mooie avond was.

Feestdatum: 2023-09-23 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten