Bruiloft DJ Slot Doddendael
fotocredit: Photoyou

Feestelijk begin van de week...

Als eerste van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Na een dag vol positieve spanning is het tijd om lekker te ontspannen. Dus voetjes van de vloer en handen in de lucht!

Gaan jullie trouwen op een maandag, dinsdag of woensdag? Dan feest je net zo hard als in het weekend, alleen dan goedkoper!

Trouwen op een maandag, dinsdag of woensdag
Er zijn naast mij nog vele andere trouwleveranciers die hun diensten of locatie met korting aanbieden begin van de week. Alle topleveranciers zorgen voor een onvergetelijke dag en bij de meeste krijg je al snel 10% korting als je trouwt op een maandag, dinsdag of woensdag.

De feestavond
Rond 20:00 uur worden de gasten ontvangen in een fantastische sfeer met op de achtergrond al heerlijke relaxed beats. Na het ontvangst van alle gasten is het tijd voor de opening. Het is een Tango geworden.  De dans verloopt perfect en de bruidsfotograaf maakt prachtige foto's! Dat  moment pakt niemand jullie meer af. Nu trekken jullie de gasten de dansvloer op die lekker gaan feesten. De één gaat helemaal uit zijn plaat op Narcotic, de andere zingt (of schreeuwt ;-) ) heerlijk mee met Abba. En wat later op de avond, als de sfeer er naar is, gaan we van Links naar Rechts met de Snollebollekes. Om 24:00 uur sluiten we af en draaien we nog een allerlaatste plaat. En of het nu maandag, dinsdag of woensdag is. Gegarandeerd heb je zere voeten en schorre stem. Een hele mooie herinnering is gemaakt!

Bruiloft openingsdans

Persoonlijke touch
Geen fan van Snollebollekes of Abba? Vanzelfsprekend bepalen jullie zelf de muziek die ik wel en niet mag draaien op jullie bruiloft. Bij een kennismakingsgesprek in Zwolle neem ik alle wensen en mogelijke opties met jullie door. Ik weet dan precies wat jullie willen en jullie weten dan hoe ik dit ga invullen. Met DJ Diyo ben je verzekerd van prettige communicatie voorafgaand aan de huwelijksdag en een spetterend huwelijksfeest!

Korting of gratis Videogastenboek
Met de MaDiWo deal scoor je 15% korting op één van mijn shows of een gratis videogastenboek tijdens de feestavond! Deze deal is niet geldig op feestdagen en de woensdag voor Hemelvaart.

Onderstaand kun je direct zien wat de prijzen zijn als je kiest voor deze deal.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak om jullie wensen voor de bruiloft te bespreken.

Waarom DJ Diyo?

Bruiloft feest dj Zutphen

ThePerfectWedding.nl
9.8
uit 111 ervaringen
Allround bruiloft dj Diyo

Bruiloft feest dj Zutphen

Bekend van o.a.:

 

Bruiloft feest dj Zutphen

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken met deze (bruiloft) dj? Een afspraak maak je snel op een datum wanneer het jou uitkomt.

Klik op een datum en dan op 'Tijdstip kiezen'

Prijzen MaDiWo deal

* = Er wordt een toeslag berekend voor de Waddeneilanden, provincie Limburg & Zeeland en feestzalen op een etage zonder lift. Deze aanbieding is niet geldig op feestdagen en de woensdag voor Hemelvaart.
Reactie van:

We zijn ontzettend blij dat we na enig twijfel toch voor een echte DJ hebben gekozen. We zouden achteraf zeker spijt hebben gekregen als we het niet gedaan hadden. Bob is zeer professioneel en weet het publiek in beweging te krijgen. Bob, dank je wel voor een fantastisch feest! Gerben en Iris

Feestdatum: 2023-08-25 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren

Feestdatum: 2022-07-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten